Præcisionspring, formationsspring, freefly, wingsuit, canopy piloting. Sporten breder sig over mange discipliner. Der er en til lige netop din personlighed, tid, lyst og mulighed. Nogle af disciplinerne skal man have faldskærmscertifikat for at starte på, andre kan man begynde på under uddannelsen til faldskærmsspringer.

Sportsudvalget (SU) varetager talent og eliteudviklingen herunder også landshold, kraftcentre, dialog med landstrænere mv. og aktivitetsudvalget (AU) varetager uvikling og aktiviteter for bredden dvs. fra du har opnået faldskærmscertifikat og frem imod fokus på en disciplin. 
Der er repræsentanter fra alle 5 discipliner i begge udvalg. I kalenderen kan du finde alle aktiviteter for både bredde og talent/eliten.

DFU deltager med landshold i alle disciplinerne ved internationale konkurrencer hvert år. Der er også masser af nationale konkurrencer små som større, som er åbne for alle at deltage i (hvis man har godkendelse til den enkelte disciplin). Resultaterne for konkurrencer findes under SU menupunktet. 

I de enkelte disciplin menupunkter, kan du finde yderligere information om lige netop den disciplin, som du er nysgerrig på.

Se en samlet video af DFU's discipliner samt det du får "gratis" med, når du er en del af DFU.

Aktiviteter / kalender

Se galleriet

Download "Springeren"