Dansk Faldskærms Union  blev oprettet 12. februar 1963. Unionen har igennem alle årene varetaget stort set alle former for faldskærmsspring i Danmark. Udviklingen har været i fuld sving hele perioden. Fra de runde, lånte militærskærme i starten af 60’erne til nuværende flyvende fart over feltet med 5 discipliner, masser af undergrene dertil og ikke mindst flere forskellige typer af faldskærme til at indfri de mange muligheder i faldskærmssporten.

DFU består af klubber med dertilhørende medlemmer. Unionens interesser varetages af en hovedbestyrelse, som er demokratisk valgt af klubberne. DFU er medlem af DIF (Danmarks Idræts Forbund), KDA (Kongelig Dansk Aeroclub), ISC (International Skydiving Committee), FAI (Federation Aeronautic Internationale). Alle organisationerne fungerer som paraplyorganisationer for DFU.

Klubber, medlemmer og udvalg under DFU er de vigtigste organer. Det er her, at sporten udøves og medlemmerne uddannes og udvikles. DFU bestyrelse og adminsitration varetager den daglige drift, repræsentation i de overordnede paraplyorganisationer samt den samlede målsætning, vision og udvikling på unions niveau.

Velkommen til en flyvende sport med masser af muligheder for alle.

Aktiviteter / kalender

Se galleriet

Download "Springeren"