Se holdene til DM Fritfald 2024

DM Fritfald for disciplinerne FS 4-way, Freestyle, Freefly afholdes igen i FDK på Lolland Falster Airport. Vi glæder os til at gennemføre endnu et godt DM i fritfald. Fortræningen er mandag gået i gang på pladsen, men allerede i weekenden har flere af holdene været i gang, selvom vejret ind imellem var svingende. Efter gode træningsspring blev vejret mere til en lur, badetur eller en is på havnen. Her kan du se en oversigt over hvilke hold der deltager i DM Fritfald 2024. 

Kom og hep på dine faldskærmsvenner til DM Fritfald d. 31. juli - 3. august 2024 i FDK, Lolland Falster Airport, Højgårdsvej 20C, 4970 Rødby.


Freefly & Freestyle:
Freestyle A:

Airborne Amateurs

Link Freestyle

Freestyle B:

Chaos

Vacas Gigantes

Freefly A:

Link Deavours


FS 4-way/Formation
FS AAA:

Hey Hallå

Astronomia

Sequenz

Mil 1


FS AA:

CRSM

Dropping like its hot

Nomini

Supra

 

FS A:

BBB

Flyverust

Four DK

VAF 4 FUN

 

Medaljer
DFU's Sportsudvalg præciserer, at der vil blive afholdt konkurrence i alle discipliner uanset antal deltagere, men at der ikke vil blive overrakt officielle DIF DM-medaljer, hvis ikke deltagerantallet er højt nok (min. 4 hold for hver disciplin). Der vil dog blive overrakt DFU DM-medaljer i alle discipliner og rækker som gennemføres.

 

For specifikke konkurrenceregler mv. se mere om reglerne for formationsspring og Freefly & Freestyle, eller kontakt DFU sportsudvalg.


Foto: 4way FS-landsholdet Sequenz. Foto: Anders Krabbenhøft.