Canopy Formation går mod rekord i august

Der bliver trænet på canopy formation (CF) disciplinen frem mod et planlagt dansk rekordforsøg senere i år den 15.-18. august 2024 hos FDK, og gruppen af danske CF-springere vokser lige så stille og roligt. Finske Pasi Pirttikoski har været coach på flere CF-camps, og i juni var en gruppe af otte springere afsted til Västerås i Sverige for at træne CF sammen med Pasi.

Vi søger dommerhjælpere til Canopy Piloting DM/NM i NJFK

I år kan du se frem til en forrygende skærmflyvningsweekend, når NJFK afholder DM i Canopy Piloting 2024 samtidig med Nordiske Mesterskaber i CP sammen med øvrige nordiske lande. Det sker d. 17.-20. juli 2024 i Nordjysk Faldskærmsklub i Aars. Og vi har brug for hjælpere til at afvikle konkurrencen.  

Vil du være dommerhjælper?

Invitation til instruktørårsmødet 2023

Der er hermed åbent for tilmelding til årets instruktørårsmødet d. 18-19. November, 2023.

Adresse:

Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby, Danmark.
Tilmeldingsfrist: 01. oktober, 2023. kl. 23.59.

Betaling til DFU:

Reg. nr. 3543 konto 0004127390 (HUSK at anføre navn hvis du betaler for andre end dig selv).

De danske mesterskaber i Canopy Piloting blev afholdt hos DZDK

I den netop overståede weekend blev Canopy Piloting DM 2023 afholdt sammen med Sun Path Open hos Dropzone Denmark i Herning.  Det lykkedes at komme i mål med alle 9 runder på trods en udfordrende vejrudsigt.
Så takket være stor frivilligt engagement blandt dommere og hjælpere og fleksibilitet blandt deltagerne, som skulle tidligt op og sent i seng.

Instruktører søges til udvikling af E-læringsmaterialer

I forbindelse med udarbejdelsen af en central E-læringsplatform, ønskes der oprettet en arbejdsgruppe bestående af fem til seks personer. Gruppen består for nuværende af projektleder Tobias T. Jacobsen og IU-medlemmerne Sune S. Hansen og Flemming B. Andersen. I gruppen ønskes yderligere en repræsentant fra Materieludvalget (MU) samt to instruktører fra DFU’s instruktør stab. 

Pages