Landeværn flyver hjem med solidt resultat fra VM i CP

VM i Canopy Piloting 2024 er overstået i Pretoria, i Sydafrika, med et flot resultat for Jonas Landeværn Kristensen med en samlet 17. plads blandt de 49 deltagere. I Distance fik Jonas på en 13. plads, en placering som nr. 17 i Speed og 30. plads i Præcision. Alt i alt et virkelig solidt resultat for den ældste af Landeværn-brødrene. 

Jonas L. Kristensen sætter ny dansk rekord i CP distance

I Pretoria går det strålende ved VM i Canopy Piloting 2024, hvor Jonas Landeværn Kristensen i dag fløj langt og slog den danske rekord i CP Distance med et resultat på 156,86 meter. Den tidligere rekord lå på 152,542 meter blev sat af Kenneth Gajda (NJFK) i Florida, FLCPA d. 17-18. maj 2014.

VM i CP 2024 skydes i gang i morgen

Fortræningen til VM i Canopy Piloting startede tirsdag d. 24. september i Pretoria, Sydafrika, med skyer og høj vind. Men op ad dagen er man kommet i gang. 53 piloter fra 19 nationer deltager i årets VM, og fra Danmark deltager Jonas Landeværn Kristensen. Selve konkurrencen begynder onsdag d. 25. september og flyves indtil søndag d. 29. september.

Første gang til Canopy Piloting DM og kan kun anbefale det

Westjump-springeren Peter Ingstrup Olesen deltog for første gang i Danmarksmesterskabet i Canopy Piloting. Her stillede han op i C-rækken / Beginner, fordi han gerne vil udvikle sine færdigheder, og skærmflyvning er han gået hen og blevet helt bidt af. Han kan kun anbefale at deltage i CP-mesterskaberne, fortæller han.

Canopy Formation går mod rekord i august

Der bliver trænet på canopy formation (CF) disciplinen frem mod et planlagt dansk rekordforsøg senere i år den 15.-18. august 2024 hos FDK, og gruppen af danske CF-springere vokser lige så stille og roligt. Finske Pasi Pirttikoski har været coach på flere CF-camps, og i juni var en gruppe af otte springere afsted til Västerås i Sverige for at træne CF sammen med Pasi.

Vi søger dommerhjælpere til Canopy Piloting DM/NM i NJFK

I år kan du se frem til en forrygende skærmflyvningsweekend, når NJFK afholder DM i Canopy Piloting 2024 samtidig med Nordiske Mesterskaber i CP sammen med øvrige nordiske lande. Det sker d. 17.-20. juli 2024 i Nordjysk Faldskærmsklub i Aars. Og vi har brug for hjælpere til at afvikle konkurrencen.  

Vil du være dommerhjælper?

Pages