Præcisions DM 2024

Sportsudvalget og DFU inviterer DFU medlemmer til de danske mesterskaber i præcisionsspring 21.-23. juni 2024, hvor konkurrencen afholdes på Arnborg Flyveplads ved Herning. Som I måske har bemærket, så har Dansk Faldskærms Union fået denne enestående mulighed for at være en del af DIF's DM uge, som afholdes i Herning i samme uge, hvorfor også de DM i præcision afholdes i den uge.

Spring med på Præcision opstartsweekend d. 28.-31. marts

I princippet begynder alle springere at træne præcision allerede fra første spring, og så bliver man bedre og bedre til at styre sin skærm og lande fuldstændig præcist. Præcision springes fra 900-1100 meter og er du begynder, har du mulighed for at låne en en præcisionsskærm, så du kan opleve, hvordan denne type skærm skal flyves for at lande helt på pletten.

Uddannelse til national dommer i præcision.

Vil du være national dommer i præcision?

Du starter som dommerelev, hvor du bliver indført i alle de forskellige funktioner der er. Du får udleveret en logbog, som skal udfyldes hver gang du er afsted, og som skal underskrives af overdommeren til stævnet.

Faldskærm er igen en del af DM-Ugen!

Vi glæder os til igen at være en del af DM-Ugen. Sidste år landede vores præcisionsspringere i DM-finalen på Honnørkajen i Aalborg foran begejstrede tilskuere. Det glæder vi os til at gentage den 20.-23. juni 2024!

Pages