Tilmelding til DM Fritfald er åben

DM Fritfald FS 4-way, Freestyle, Freefly 2024 afholdes igen i Faldskærmsklubben.dk - FDK. Er I allerede et hold, så husk at tilmelde jer allesammen. Eller er I i gang med 3-Way cuppen, så er det bare med at få det sidste holdmedlem på plads til deltagelse i DM.

Mød FS talentholdet Hey Hallå

Hey Hallå er et 4-way hold og talenthold 2024. Måske har du set flamingoen i holdets logo, og tænkt på hvem de fire springere er. Her kan du lære dem bedre at kende. Du har også mulighed for at træne med holdet, som deler ud af deres erfaringer til flere FS udviklingscamps. Næste camp ligger d. 15. juni 2024 og er både for begyndere og erfarne springere.

Sequenz trænede med landstræner Roy Janssen i Malmø

Sequenz var i weekenden i Malmø og have den sidste indendørstræning i vindtunnelen med landstræner Roy Janssen, inden udendørssæsonen brager i gang for det danske FS landshold. 4-way landsholdet har den velkendte sammensætning af Hans Linding Oksen, Ulrik Høgsberg, Peter Stræde, Flemming Borup Andersen - samt videomand Anders ”Krabbe” Krabbenhøft.

Sequenz tog atter guldet i Tunnel DM i AAA-rækken

FS-springere var forrige weekend i aktion i Hurricane Factory i Berlin til et forrygende DM i Tunnelflyvning også kaldet FS Indoor Skydiving. Allerede fredag begyndte de første fortræninger, som fortsatte hele dagen og lørdag var vi efter speed setting for holdene klar til de første fem runder, og søndag de sidste fem runder.

18 FS hold er klar til Danske Tunnelmesterskaber 2023

Det er vist rekord, at vi i år har 18 FS hold med i de Danske Tunnelmesterskaber. Så selvom himlen er blevet mere grå og windy, og vi oftere må blive på jorden, er der endnu et flyvende DM at se frem til! DM Tunnelflyvning 2023 afholdes d. 3.-5. november i Hurricane Factory i Berlin med deltagelse af 16 danske hold.

Pages