Præcisions DM 2024

Sportsudvalget og DFU inviterer DFU medlemmer til de danske mesterskaber i præcisionsspring 21.-23. juni 2024, hvor konkurrencen afholdes på Arnborg Flyveplads ved Herning. Som I måske har bemærket, så har Dansk Faldskærms Union fået denne enestående mulighed for at være en del af DIF's DM uge, som afholdes i Herning i samme uge, hvorfor også de DM i præcision afholdes i den uge.

Fire klubber bag Fællesstævne i West Jump 5.-7. juli

Fire faldskærmsklubber er gået sammen om at holde stævne. Derfor står weekenden i uge 27 på fællesstævne i Faldskærmsklubben West Jump i Højslev. Sammen om stævnet er Holstebro-Lindtorp Faldskærmsklub, Skydive Viborg, West Jump og Århus Faldskærms Club. Det bliver en weekend med spring også anderledes spring i form af for eksempel langdistance, indhop eller noget helt tredje.

Tilmelding til DM Fritfald er åben

DM Fritfald FS 4-way, Freestyle, Freefly 2024 afholdes igen i Faldskærmsklubben.dk - FDK. Er I allerede et hold, så husk at tilmelde jer allesammen. Eller er I i gang med 3-Way cuppen, så er det bare med at få det sidste holdmedlem på plads til deltagelse i DM.

Mød FS talentholdet Hey Hallå

Hey Hallå er et 4-way hold og talenthold 2024. Måske har du set flamingoen i holdets logo, og tænkt på hvem de fire springere er. Her kan du lære dem bedre at kende. Du har også mulighed for at træne med holdet, som deler ud af deres erfaringer til flere FS udviklingscamps. Næste camp ligger d. 15. juni 2024 og er både for begyndere og erfarne springere.

Sequenz trænede med landstræner Roy Janssen i Malmø

Sequenz var i weekenden i Malmø og have den sidste indendørstræning i vindtunnelen med landstræner Roy Janssen, inden udendørssæsonen brager i gang for det danske FS landshold. 4-way landsholdet har den velkendte sammensætning af Hans Linding Oksen, Ulrik Høgsberg, Peter Stræde, Flemming Borup Andersen - samt videomand Anders ”Krabbe” Krabbenhøft.

Vi søger dommerhjælpere til Canopy Piloting DM/NM i NJFK

I år kan du se frem til en forrygende skærmflyvningsweekend, når NJFK afholder DM i Canopy Piloting 2024 samtidig med Nordiske Mesterskaber i CP sammen med øvrige nordiske lande. Det sker d. 17.-20. juli 2024 i Nordjysk Faldskærmsklub i Aars. Og vi har brug for hjælpere til at afvikle konkurrencen.  

Vil du være dommerhjælper?

Pages