DFU's udviklingsseminar afholdes 14.-15.oktober

Så er vi nået til den tid på året, hvor de større møder i DFU ligger, og igen i år inviterer DFU’s bestyrelse til udviklingsseminar i Idrættens hus, og i 2023 bliver det igen det helt store omdrejningspunkt – udvikling og fokus på fremtiden.

DFU har fået en ny rigger

I søndags i sidste weekend blev reservepakker og Ins-1'er, Lars Christian Nørgaard Andersen, FKNF, revet rundt i grejmanegen af MR-11 Flemming Thane Kallehave.

Lars var igennem en bred vifte af forskellige af forskellige opgaver, både kontroller, skrædderarbejder og samtaler, som blev løst absolut tilfredsstillende.

Uheld i weekenden i Kolding

Der har desværre været et utrolig ærgerligt uheld i Kolding søndag eftermiddag, hvor en elev fra Fredericia Kaserne af uvisse årsager ender med at lande ude på landevejen, hvor hun bliver ramt af eller rammer en bil. I alt havde klubben 40 elever fra kasernen, og resten af gruppen landede som planlagt.

Sekretariatschef Nikolaj Larsen siger:

Top resultat for præcisionsspringerne ved Worldcup runden i Locarno

I weekenden deltog de danske præcisionsspringere Rene Sølbeck, Torben Glud og Michael Burmester i den sidste runde af World Cup Series 2023 i Præcisionsspringning, der blev afholdt i Locarno, Schweiz. Vejret var ikke det bedste, men til gengæld var resultaterne for vores springere i topklasse! Det kombinerede hold blev samlet nr. 11 ud af de 41 hold, som deltog.

Medaljer i den smukke sensommersol

Den forgangne weekend bød på DM 2023 i 8-way Formationsspring. Der var deltagelse af fire hold, som konkurrerede om topplaceringer i luften over Lolland-Falster Airport. Fireworks lagde sig hurtigt i front og endte også i toppen af det samlede resultat med Mil 8-way på andenpladsen. På tredjepladsen kom det unge hold Hey-Dropping-Violent-Air og på fjerdepladsen Eight DK.

Pages