DFU inviterer til danmarksmesterskaberne i Præcision

Sportsudvalget og DFU inviterer til de danske mesterskaber i præcisionsspring 23.-25. juni 2023, og de indledende konkurrencer afholdes hos Nordjysk Faldskærmsklub (NJFK) i Aars. Men som I måske har bemærket, så har Dansk Faldskærms Union fået denne enestående mulighed for at være en del af DIF's DM uge, som afholdes i Aalborg i uge, hvorfor også de DM i præcision afholdes i den uge.

Forårstræning i Bled 2023 for Præcision

Den danske præcisionselite og langt størsteparten af deltagerne på udviklingsprojekter har netop sat sig i bilerne og sat kursen mod Bled, Slovenien for at gennemføre årets forårstræning, hvor der de næste 10 dage bliver lagt lag på præcisionslandingerne.

Interview med freefly-springer Camilla Bro Gregersen

Dagbladet Ringkøbing Skjern har skrevet en fin artikel om vores faldskærmsspringer Camilla Bro Gregersen. Det er kun fire år siden, hun begyndte at dyrke faldskærmsspring, og til august skal hun konkurrere i Freefly ved World Cup and European Championship i Norge.

Danske springere deltager i CF camp i Portugal

På himlen over Evora i Portugal bliver der lige nu øvet skærmformationsflyvning (CF), og vi har fire DFU-medlemmer med på den internationale camp 'European Spring Camp 2023', hvor i alt 29 deltagere fra i alt 9 europæiske lande for alvor får lagt lag på deres skærmformationskompetencer.

Colors of Seychelles Boogie 2023 - en eksotisk faldskærmsberetning

Det er ikke hver dag, at DFU medlemmer springer faldskærm i Det Indiske Ocean, men Bo Mascke Sørensen fra OFC havde valgt at benytte vinteren med til at banke vinterrusten ud af kroppen. Vi lokkede Bo til, at skrive en eksotisk fortælling om dine oplevelser, krydret med lidt flotte billeder til andre inspiration.

ÅFC har været på fællesskabstur

DFU har i 2023 introduceret en ny puljepolitik for at udvikle den støttestruktur, som har været brugt igennem de seneste mange år med større eller mindre effekt. Derfor har DFU's bestyrelse valgt, at arbejde med DFU's økonomiske struktur både for at sikre mere effektfuld støtte til aktivitetsudvikling, men i høj grad også for at flere midler kan komme flest mulige tilgode, inkl.

Pages