Ny bestyrelse i Dansk Faldskærms Union

Årets Repræsentantskabsmøde i Dansk Faldskærms Union blev afholdt lørdag d. 16. marts på Comwell i Middelfart. Efter beretningen blev der valgt nye medlemmer ind i bestyrelsen, da et par af  medlemmer takkede af efter flere år i bestyrelsen. Der drejede sig om Søren Due-Hansen, Jens Pedersen og Mikkel Vester.

DFU skal arbejde med nyt strategispor

Helt ekstraordinært for et specialforbund under DIF har Dansk Faldskærms Union fået godkendt et nyt spor i strategien 2024-2025. Dette ser vi som et skulderklap til forbundets og klubbernes arbejde.

2. Indkaldelsen til DFU's

Hermed publiceres det samlede materiale til DFU's repræsentantskabsmøde 2024, som igen i år afholdes hos Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart, lørdag d. 16. marts 2024 kl. 10.

Kolding Faldskærmsklub får prisen som Årets forening

Kolding Faldskærmsklub har modtaget den flotte pris som Årets forening i Kolding Kommune. Den har KFK fået for at gøre anskaffelsen af et nyt og større fly til et fælles udviklingsprojekt, der har rykket klubben til at kunne noget mere. Det er stærkt gået at få prisen som årets forening i Kolding, hvor der er mange store idrætsforeninger.

 

Faldskærm er igen en del af DM-Ugen!

Vi glæder os til igen at være en del af DM-Ugen. Sidste år landede vores præcisionsspringere i DM-finalen på Honnørkajen i Aalborg foran begejstrede tilskuere. Det glæder vi os til at gentage den 20.-23. juni 2024!

AFF-instruktør - måske, men bliv klogere her..

Går du og overvejer om du skal være AFF instruktør? Så er det måske i 2024, at du skal springe ud i det.

Vi (DFU's AFF-eksaminatorer) er så småt gået i gang med at planlægge AFF instruktøruddannelse. For at blive AFF-instruktør, så er der lidt krav, som man skal kunne opfylde, før man kan ansøge om at blive AFF-instruktør - dette er blandt andet følgende:

Pages