2. Indkaldelsen til DFU's

Hermed publiceres det samlede materiale til DFU's repræsentantskabsmøde 2024, som igen i år afholdes hos Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart, lørdag d. 16. marts 2024 kl. 10.

Kolding Faldskærmsklub får prisen som Årets forening

Kolding Faldskærmsklub har modtaget den flotte pris som Årets forening i Kolding Kommune. Den har KFK fået for at gøre anskaffelsen af et nyt og større fly til et fælles udviklingsprojekt, der har rykket klubben til at kunne noget mere. Det er stærkt gået at få prisen som årets forening i Kolding, hvor der er mange store idrætsforeninger.

 

Faldskærm er igen en del af DM-Ugen!

Vi glæder os til igen at være en del af DM-Ugen. Sidste år landede vores præcisionsspringere i DM-finalen på Honnørkajen i Aalborg foran begejstrede tilskuere. Det glæder vi os til at gentage den 20.-23. juni 2024!

AFF-instruktør - måske, men bliv klogere her..

Går du og overvejer om du skal være AFF instruktør? Så er det måske i 2024, at du skal springe ud i det.

Vi (DFU's AFF-eksaminatorer) er så småt gået i gang med at planlægge AFF instruktøruddannelse. For at blive AFF-instruktør, så er der lidt krav, som man skal kunne opfylde, før man kan ansøge om at blive AFF-instruktør - dette er blandt andet følgende:

1. indkaldelse til DFU’s repræsentantskabsmøde 2024

Hermed offentliggøres 1. indkaldelse til DFU’s repræsentantskabsmøde 2024 der i år afholdes lørdag d. 16. marts 2024 fra kl. 10 på Comwell Middelfart

Til jeres information - så skal indkomne forslag til repræsentantskabsmødet sendes til DFU@DFU.dk - senest 4 uger før afholdelsen af repræsentantskabsmødet, hvilket betyder lørdag d. 17. februar 2024.

Pages