Præcisions DM 2024

Sportsudvalget og DFU inviterer DFU medlemmer til de danske mesterskaber i præcisionsspring 21.-23. juni 2024, hvor konkurrencen afholdes på Arnborg Flyveplads ved Herning. Som I måske har bemærket, så har Dansk Faldskærms Union fået denne enestående mulighed for at være en del af DIF's DM uge, som afholdes i Herning i samme uge, hvorfor også de DM i præcision afholdes i den uge.

Mikkel tog C-certifikat på 2 ½ måned

For 16-årige Mikkel Faaborg Eriksen har det kun taget 2 ½ måned at tage sit C-certifikat. Fra april til Turboelevdage i juni har det stået på en stejl læringskurve i Faldskærmsklubben.dk i Rødby. Men på forhånd havde Mikkel besluttet sig for at nå det. Endda oveni 1.g.-eksamener, fritidsarbejde og køretimer.

Canopy Formation går mod rekord i august

Der bliver trænet på canopy formation (CF) disciplinen frem mod et planlagt dansk rekordforsøg senere i år den 15.-18. august 2024 hos FDK, og gruppen af danske CF-springere vokser lige så stille og roligt. Finske Pasi Pirttikoski har været coach på flere CF-camps, og i juni var en gruppe af otte springere afsted til Västerås i Sverige for at træne CF sammen med Pasi.

Fire klubber bag Fællesstævne i West Jump 5.-7. juli

Fire faldskærmsklubber er gået sammen om at holde stævne. Derfor står weekenden i uge 27 på fællesstævne i Faldskærmsklubben West Jump i Højslev. Sammen om stævnet er Holstebro-Lindtorp Faldskærmsklub, Skydive Viborg, West Jump og Århus Faldskærms Club. Det bliver en weekend med spring også anderledes spring i form af for eksempel langdistance, indhop eller noget helt tredje.

Tilmelding til DM Fritfald er åben

DM Fritfald FS 4-way, Freestyle, Freefly 2024 afholdes igen i Faldskærmsklubben.dk - FDK. Er I allerede et hold, så husk at tilmelde jer allesammen. Eller er I i gang med 3-Way cuppen, så er det bare med at få det sidste holdmedlem på plads til deltagelse i DM.

Mød FS talentholdet Hey Hallå

Hey Hallå er et 4-way hold og talenthold 2024. Måske har du set flamingoen i holdets logo, og tænkt på hvem de fire springere er. Her kan du lære dem bedre at kende. Du har også mulighed for at træne med holdet, som deler ud af deres erfaringer til flere FS udviklingscamps. Næste camp ligger d. 15. juni 2024 og er både for begyndere og erfarne springere.

Pages