Sol og soldaterhold over Bornholm

Bornholms Faldskærmsklub fik igen i år hjælp fra Faldskærmsklubben DFC og West Jump til at undervise et stort soldaterhold fra Almegårds Kaserne. 62 glade elever var mødt op en solrig dag på Rønne Lufthavn, hvor vejret var helt perfekt til faldskærmsudspring over solskinsøen. Der blev fløjet 37 lift på halvanden dag og intet kunne holde humør nede. Det var i top hos alle. Udover elever blev der også plads til C-lift.




En af faldskærmseleverne har sendt denne hilsen:

"Det bedste var helt klart det sus man fik igennem kroppen både i frit fald fra flyet men også imens man hænger i faldskærmen og bare nyder udsigten, det var så flot!

Jeg tænker helt klart jeg gerne vil prøve det igen, den følelse jeg havde i kroppen både under og efter var så fed og jeg havde et smil på hele vejen.

Jeg følte mig selvfølgelig mega stolt over jeg turde hoppe, især fordi jeg tvivlede inden, men jeg fortryder det på ingen måde, det gav en så fed følelse som man ikke har prøvet før på samme måde. Derudover er det jo bare altid fedt at udfordre sig selv, og finde ud af man kan mere end man selv tror.

Jeg følte mig 100 % tryg i hele oplevelsen, det hele blev forklaret til mindste detalje og instruktørerne var virkelig gode til at tage sig af mig, der var hele tiden mulighed for spørgsmål hvilket var meget beroligende. Alt i alt en 10/10 oplevelse som jeg virkelig er glad for jeg gjorde."

Hilsen Tilde




Bemandingen fra FB, DFC og WJ bestod af: 

To instruktør I'ere

En instruktør II'er elev (satte 37 elever)

En radio mand (talte alle 62 ned)

Tre pakkere 

To hjælpere til iklædning og lidt pakning

En stævne hund  (se i cockpittet på fælles billedet)

Det er hver gang en stor fornøjelse at undervise soldaterhold, der tager solospring, og faktisk er to af eleverne allerede gået videre med faldskærmsuddannelsen. Vi håber selvfølgelig, at flere har fået lyst til at tage endnu et spring, og endnu et. Det kildrer i maven første gang, men allerede anden og tredje gang nyder man også oplevelsen af landskabet og naturen og det at flyve med faldskærmen meget mere.

Her kan du læse om Faldskærmsuddannelsen.