ÅFC klubtur til Sevilla kickstartede sæsonen

Århus Faldskærms Club var på klubtur til Sevilla fra d. 20. til d. 27. april. For mange var det en kærkommen lejlighed til for alvor at få åbnet sæsonen, og igen i år var der stor opbakning til arrangementet. Der var 15 deltagere, som ud over klubbens egne medlemmer, også bestod af to springere fra Viborg, en enkelt fra NJFK samt en ægtefælle som ikke sprang, men blot nød de sydlige himmelstrøg. ÅFCs klubture er ikke kun for klubbens medlemmer, men for dem der føler en tilknytning til klubben.

 

ÅFC havde forinden fået tilsagn fra DFUs fællesskabspulje om støtte på 10.000 kr, som det var planlagt at bruge som tilskud til at dække den ekstra springbillet til instruktøren på udtjeksspring, coaching og AFF med henblik på at understøtte springernes udvikling under turen.

 

Dette gav sig til udtryk ved, at springere arbejdede flittigt med individuelle målsætninger, herunder træning af Head Up og AFF, og der var en gruppe på fem springere som hyrede en dygtig, lokal coach til undervisning i tracking. Samtidig blev der også hygget igennem med fælles FS-spring i større og mindre grupper samt deltagelse i den online-baserede 3-way cup. Prikken over i’et var torsdag, med Martins spring nr. 1000 og Mathias nr. 500, som blev fejret i fælles formationsspring.

 

For andet år i træk havde vi booket fælles bolig i den lille by Almensilla, som ligger cirka 20 min kørsel fra dropzonen, og som desuden udmærker sig ved at være en meget lidt turistet by, med autentiske tapas restauranter til billige penge. De lokale er utroligt imødekommende, måske fordi der ikke er andre turister, så nogle fik trænet deres spanske og andre fik anvendt google translate til bestilling af spændende lokale retter og hyggelige samtaler om stort og småt i tilværelsen.

 

Tak til alle deltagere for en hyggelig og udviklende tur og til DFU for støtten. Vi gør det igen næste år!
 

Tekst af Rune Harder. Fotos: Guki og Fie / Århus Faldskærms Club