Årsmøde hos Præcision

I seneste weekend blev der afholdt årsmøde i disciplinen præcision, og der var både teams- og fysisk deltagelse fra hele landet. 

På mødet blev årets elitespringere hyldet for deres flotte præstationer igennem sæsonen. Hvilket også understreger at arbejdet med den nye landstræner slovenske Domen Vodisek har båret frugt, og der har været en synlig udvikling i niveauet og resultaterne inden for de seneste par år.

Mike Petersen fra NJFK blev anerkendt for den imponerende milepæl, som han har opnået i 2023 - ikke mindre end 13.000 spring har Mike foretaget i sin flotte karriere.
Han været med til at præge sporten som elitespringer, instruktør, tandemmaster og frivillig. Han har igennem en lang årrække været en stor rollemodel for springere på alle niveauer, og er fortsat aktiv i NJFK. 

Sluttelig en stor tak til René Hansen for arbejdet med udviklingsprojektet, som han implementerede for at sætte gang i udviklingen af disciplinen, hvilket har været en stor succes med gode talenter på vej. René er en stor ildsjæl inden for disciplinen og for hele sporten generelt. Han er en stor rollemodel inden for disciplinen, hvor han bruger en masse tid på, at vise vejen for de nye og lettere øvede i sporten.