Bestyrelsen kombinerer 2 vigtige DFU møder

Inden for de seneste år så har DFU's bestyrelsen inviteret til aktivitets- og udviklingsseminar i starten af oktober måned, hvor der har været en masse spændende og udviklende dialoger på tværs af klubber og bestyrelsen, og en måned senere har der historisk set været afholdt DFU's formands- og budgetmøde.

Disse to møder smelter sammen i 2024, så derfor skal klubberne sætte weekenden 9.-10. november af - da DFU's bestyrelse inviterer til seminar i Idrættens hus, hvor der vil være overnatning.

Bestyrelsen og administrationen er i færd med at lægge sidste hånd på den overordnede ramme DFU's strategi 2026-2029, hvorfor bestyrelsen har valgt at kombinere udviklingsseminaret sammen med Formands- og budgetmødet.

Kort omkring processen for strategiarbejdet er, at bestyrelsen har arbejdet med en SWOT analyse og på baggrund af den, så har arbejdet med og udviklet nogle overordnede rammer i forhold til de strategiske spor, som DFU skal arbejde efter de næste år. Det er så på baggrund af disse strategispor at DFU vil modtage støtte fra DIF.
Bestyrelsen har fredag d. 6. september afleveret og præsenterede de overordnede tanker og rammer, som skal ligge til grund for DFU's strategi 2026-2029 for DIF, og afventer nu DIF's bestyrelse, som skal komme med en tilbagemelding i forhold til hvilken økonomiske ramme der skal understøtte strategien de næste 4 år. 

Hele omdrejningspunktet for DFU's rejse de næste 4 år er:

  • Vi vil være et moderne og professionelt idrætsforbund, der sikrer adgang til sikker springaktivitet, gør det attraktivt at være faldskærmsklub og kernefrivillig samt understøtter fællesskabet og sportens udvikling.

Bestyrelsen ønsker at inddrage klubberne og medlemmerne i de indsatser der skal være i strategien, hvorfor en del af udviklingsseminaret vil omhandler dialoger omkring idrættens fremtid.

Vi vil naturligvis udsende et program og yderligere materiale for weekenden, når vi nærmer os seminaret, så I kan være klædt lidt på til dialogerne, og måske ha' gjort jer nogle tanker, og taget nogle snakke i bestyrelserne og med jeres medlemmer inden da..

Hvad skal I gøre?

Ta' en snak i klubbestyrelsen og fortæl os, hvem der deltager fra din klub, og om I ønsker overnatning og send dette til DFU's administration - senest 25. oktober

Vi glæder os enormt til weekenden