Caravan Boogie i DFC blev til i fællesskab med stor hjælp

Det kræver frivillige kræfter at afholde de større Boogies: klubplanlægning, instruktører, pakkere, folk til manifest, og ikke mindst piloter og flyvere. Da Faldskærmsklubben DFC i sensommeren afholdt Caravan Boogie 2.0 fik de rigtig god hjælp til det fra andre klubber. Det gør en kæmpe stor forskel. En hjælpende hånd på kryds og tværs af faldskærmsklubberne har vi set meget af i løbet af sæsonen, og det giver mulighed for mere aktivitet, når de store flyvere kommer på besøg, og instruktører og springere fra flere klubber stiller op.

Vejret var næsten med DFC i den weekend. En lørdag præget af regnvejr klarede op sidst på dagen, og søndag var helt perfekt.

Over weekenden blev afviklet 17 Caravan lift, og det gav 52 C-spring og 12 elevspring. Derudover 57 tandemspring og 24 tandemvideoer. Alt det kunne lade sig gøre med hjælp i form af grej og folk fra ni andre klubber, både Nordsjællands Faldskærmsklub, Århus Faldskærmsklub, FDK, Odense Faldskærmsklub, Kolding Faldskærmsklub, Herning Faldskærmsklub, Skydive Viborg, Faldskærmsklubben Bornholm og Holstebro-Lindtorp Faldskærmsklub, fortæller Søren Rønnelund:

- Den oprindelig plan var at afholde Boogiet i april, men på grund af forskellige omstændigheder var det ikke muligt, og vi flyttede det derfor til en allerede planlagt weekend i august. Flytningen af boogiet til august gav os mere tid til at få det hele på plads.

Hele planlægningen begyndte i februar, hvor vi internt i DFC fandt ud af, hvem der i klubben havde mulighed for at hjælpe, hvor meget og med hvad. Opgaverne blev fordelt og så var det ud og lave aftaler med instruktører, tandeminstruktører, videospringere, pakkere og lå af tandemrigs. Desuden planlægning af alt det praktiske i klubben.

Hele vejen rundt har det været en kæmpe fornøjelse at møde al den hjælpsomhed fra andre klubber og alle de mange mennesker, der gerne ville hjælpe os. Uden al den hjælp ville det slet ikke kunne have ladet sig gøre.

Flere kiggede forbi klubben
Med tandemgæsterne kommer familier og venner med og kigger på, og et gæt fra Søren er, at der var cirka 50-60 gæster, der bare kom for at kigge på og fik oplevet faldskærmudspring og klubben. Så alt i alt en rigtig god oplevelse for alle:

- Når vi efterfølgende får ros fra dem, som var forbi for at springe og hjælpe til, kan vi kun være glade. Det er hårdt arbejde at få alt til at glide, og det vil være dejligt, hvis endnu flere til give en hånd med. Dette uanset om man kan afse et par timer eller hele weekenden. Men med en god forberedelse bliver det nemmere. Med denne weekend er vi blevet endnu klogere til næste gang, siger Søren.


Her kan du læse mere om Faldskærmsklubben DFC i Tureby på Sjælland.