Dansk skærmflyvningspilot har for alvor taget hul på sæsonen

I sidste uge startede Troels Jessen og Kristian Ravnholt deres konkurencesæson op med deltagelse ved de svenske mesterskaber i Sverige, mens øvrige topatleterne inden for Canopy Piloting - Jonas Landeværn og Christian Webber deltog ved World Games i Birmingham, US.
Til de svenske mesterskaber blev det til en beskeden præstation fra dansk side, hvor der dog også kun blev afholdt 4 ud af de 9 runder på grund af høj vind.

I denne uge er Kristian Ravnholt draget til Ravenna, Italien, hvor han deltager ved Skydive Pull Out for at konkurrere imod nogle af verdens bedste atleter inden for CP disciplinerne. Her deltager landstræneren for de danske talent- og elitespringere Marcos Darman også, og dette er hans comeback-konkurrence efter han tidligere på året blev skadet.
I næste uge konkurrerer en del af de danske atleter Sun Path Open, hvorefter atleterne ugen efter igen drager udenlands for at deltage ved den helt store europæiske konkurrence i Klatovy, Tjekkiet, som hedder Pink Open, og hvor de danske talent og elitespringere igennem mange år har deltaget. Så konkurrencesæsonen er nu for alvor igang.

..og som I kan se nedenfor, så er der styr på håndbaggagen :-)