Danske mestre fundet i skærmflyvningsdisciplinerne

De danske mesterskaber på himmelen er nu gennemført for 2021, og der mangler nu kun DM i tunnelflyvning, som foregår 29.-31. oktober 2021 i Berlin (så smid lige datoen i kalenderen).

Vi har, som altid, samlet overblikket over de danske mestre på vores Sportsudvalgsside - så hop ind og se hvem der vandt der er "rockstars" i 2021:-) 

I weekenden 27.-29. august blev der afholdt danske mesterskaber i skærmflyvning, som omfatter Canopy Piloting (CP) og Præcision. Men desværre var weekenden generelt generet af dårligt vejr både i form af vind og skyer, men heldigvis kom der søndag hul på konkurrencerne og så skulle der "handles" hurtigt, og en masse lift blev foretaget for at få konkurrencerne i hus:-)

Sportsudvalgsrepræsentanten for præcision, Rene Hansen, fortæller her om weekendens konkurrence i NJFK, Aars:
"Præcisionsmiljøet fik kæmpet os frem til minimums runderne, som er 4 runder, og den samlede vinder blev Martin Bergh, som kommer fra DFU's talentprogram.
Nr. 2 og 3 ved konkurrencerne kommer desuden fra DFU's eliteprogram - så vores programmerne virker".
Rene Hansen supplerer: "Alle var super klar til at forsøge at nå de 4 runder, da det endeligt blev ok vejr, og samtidig vil jeg gerne sende en stor tak til klubben, dommerne, springerne og stævneleder (Søren Due Hansen)".

 

Om søndagen blev der også gennemført en samlet gældende runde i CP, hvilket omfatter en runde i henholdsvis Speed, Distance og Zone Accuracy. De sidste to års danske mester, Timmi T. Thomsen, genvandt det danske mesterskab for tredje gang i træk. Timmi der, iøvrigt, fornyligt blev samlet nr. 13 ved Mondial i Rusland fortsatte den gode form ved de danske mesterskaber.
I den forbindelse kan det lige nævnes, at Timmi T. Thomsen, Jonas L. Kristensen og Christian "Webber" Jensen netop er blevet udtaget til World Games 2022, sammen med 33 andre hamrende dygtige skærmpiloter fra verdenseliten. World Games afholdes i Alabama, US - 8.-11. juli 2022.