Datoerne for Wingsuit- og CP DM er nu på plads

Det med stor glæde, at Sportsudvalgsformanden Anne Mine Møller Petersen kan berette, at Wingsuit og CP DM slås sammen, samt at datoen for afholdelsen og lokationen for arrangementet nu er på plads.

NJFK meldte tidligt ud, at klubben i Nordjylland i 2017 ikke er parat til, at påtage sig rollen som arrangører af Canopy Piloting DM, som NJFK ellers i en årrække har gjort.
Dette har medført, at DFU's bestyrelse har måtte finde en anden løsning og til den historie hører også, at wingsuit nu for alvor tager et skridt opad, og bliver ny officiel DIF DM disciplin, da der de seneste 3 år har været afholdt unionsmesterskabet, som DIF reglerne foreskriver.

Wingsuit og CP DM afholdes derfor 1.-3. september af Herning Faldskærms klub, så sæt allerede nu stort "X" i kalenderen.

Derudover så arbejdes der på et nyt regelsæt for konkurrencen i C-rækken inden for CP, hvilket gerne skulle få endnu flere til at deltage - så hold øje med DFU's hjemmeside når den officielle invitation udsendes.

FF og FS DM afholdes fortsat af Skydive-2000 i Vamdrup i samarbejde med Center Jump i uge 27 - Præcision DM afholdes 18.-20. august hos Varde Faldskærmsklub.