De danske mesterskaber i præcision afholdes på Arnborg

I uge 25 åbner flyvecenter Arnborg, Dansk Svæveflyver Unions hovedsæde, op for deres faciliteter ved samle de luftbårne idrætter til en fantastisk uge, hvor vi sammen skal vise idrætterne frem, og hvor DM i præcision skal afvikles.

DFU vil være synlige allerede fra mandag morgen, hvor DFU's nye telt og vores VR briller vil til gængelige for alle dem, som kommer forbi for at snuse til faldskærmssporten. Faldskærmsklubben Østjysk Faldskærmsklub sørge for frivillige, men du kan også yde dit bidrag ved skrive til DFU's kontor, hvis du kunne tænke dig at yde en mindre frivlllige indsats, hvilket blandt andet blot er at fremvise jeres udstyr og besvare spørgsmål. Under præcsionskonkurrencen så har vi også brug for kræfter der hjælper med afviklingen. Der vil være mulighed for spring i løbet af ugen, og vi forventer også at tilbyde tandemsspring og lave forskellige konkurrencer. Det bliver en mega fed uge.

Præcisions DM starter med fortræning fra torsdag d. 20. juni, og DM konkurrencen skydes igang fredag d. 21. juni, hvis ellers vind og vejr er med os. Det hele afvikles på Arnborg.

På Arnborg findes både campingområde, bad, toilet og køkkenfaciliteter - vedlægger her informationsmateriale for området.

Ta endelig fat i DFU's kontor hvis du kunne tænke dig at hjælpe os med at hjælpe Jer