Den nationale konkurrencesæson er skudt igang..

I den forgange weekend - 13.-16. august 2020 - blev medlajerne uddelt i fritfaldsdisciplinerne, da Faldskærmsklubben.dk(FDK) afholdte de danske mesterskaber i Freefly(FF), Formationsspring(FS) og WIngsuit(WS).

De nationale konkurrencer var blevet udskudt grundet Corona situationen i Danmark, hvilket betød, at man lagde de tre discipliner sammen.

FDK havde styr på hele setuppet, både med hensyn til forplejning, logi for de deltagende, selve konkurrence og så et stort fokus på forsamlingsrestriktionerne og rengøring. Det betød desværre, at man torsdag og fredag måtte lukke ned for yderligere deltagere, funjumpere og tilskuere, hvilket naturligvis er super ærgerligt, når vejret indbyder til faldskærmsspring, og så endda nogle af Danmarks bedste springere.

Udskydelsen af konkurrencerne betød samtidigt, at der var tilbudt mere fleksible ankomst og konkurrencedeltagelse, hvilket flere hold benyttede, men da fredagen var ovre, så havde kombinationen af god stævneledelse, og Danmarks bedste Caravan gjort, at WS og FS konkurrencerne allerede var færdige.

Næste store konkurrenceweekend er 4.-6. september, hvor både DM medaljerne skal uddeles i Canopy Piloting(CP) og Præcision. DM i præcision afholdes hos Skydive Viborg og DM i DFU's formel-1 disciplin Canopy Piloting afholdes hos Herning Faldskærmsklub (HFK), som netop er udnævnt til DFU's skærmflyvnings kraftcenter. Derudover så afholdes FS 8-way DM hos FDK 12.–13. september.

Dansk mester i WS blev for 3. gang i træk Ulf Munkedal, CISM Danmark (Anne Mine, Martin Mikkelsen, John Petersen, Anders Bang og Peter Faaborg (video)) og Flux vandt for 4. gang i træk Freefly konkurrencen.

Vidste du - at du kan finde de seneste 6 års danske mestre på denne side - se link??