DFU Budget 2021 er på plads

Selv i tider, hvor ingenting er, som de plejer at være, så holder DFU's bestyrelse naturligvis fast i, at DFU's "lille" husbudget selvfølgelig bliver fastlagt på årets formands- og budgetmøde, som i 2020 blev afholdt virtuelt, hvilket fungerede fint til trods for det mindre gode wifi bestyrelsen oplevede, da de sad samlet på Munkebjerg hotel i Vejle.

I 2021 vil på mange punkter blive et spændende år, hvor bestyrelsen for alvor satte tryk på "mere idræt for pengene" og fokus på udviklingen i DFU. Derfor er der sat penge af til udvikling af kraftcenter-konceptet, hvor DFU's discipliner opdeles i et Fritfalds- og et Skærmflyvningskraftcenter, som kommer til at ligge henholdsvis hos FDK og NJFK.

Vi vil i løbet af det næste stykke tid, præsentere hvad det reelt betyder for DFU's medlemmer i 2021, og hvordan vi vil udvikle dette yderligere, men vigtigst, så skal disse kraftcentre støtte DFU's røde tråd, som skal understøtte mere seriøs sport i sporten. 

Naturligvis har bestyrelsen også sat en masse penge af til en masse bredde- og disciplinaktiviteter, som du i løbet af vinteren vil kunne få et overblik over via DFU's aktivitetskalender, som du finder på DFU.DK.

Du kan her se DFU's budget 2021.