DFU cup 2016

DFU cup 2016 er blevet afholdt med stor opbakning til konkurrencen. 8 hold blev det til i alt med alt fra landsholdsspringere til helt ny "udklækkede" FS springere og satte dermed rammen for en rigtig lærende og udviklende FS konkurrence.

Ved briefing fredag aften blev deltagerne fordelt på hold (fordelt efter antal FS spring, tunneltid, vægt/højde mv. for mest mulig retfærdige hold) og kunne derefter gå igang med at briefe 1. runde, så man var klar til første lift lørdag morgen.

Vejret var helt perfekt hele dagen igennem og 4 runder blev gennenført lørdag. Man ville gerne have nået en runde mere, men der var (heldigvis) rigtig mange andre springere også til skyvan boogiet, hvor konkurrencen blev afholdt. Derfor var der godt tryk på flyet og pladsen generelt, men som altid lykkes det at få det hele til at hænge sammen på Lolland-Falster Airport og alle fik spring i løbet af dagen.

Efter en god lang dag, var der 2 runder tilbage, som skulle springes søndag morgen. Lørdag aften gik derfor med at få snakket, hygget og fyldt energiniveauet op igen i form af mad og drikke. Søndag morgen kl. 8 var holdene klar igen og runde 5 blev gennemført. Men ak, da flyet skulle tanke, var der blevet fløjet så meget ( i alt 62 skyvan lift på 3 dage!!!), at flyvepladsen var løbet tør for jetfuel. Øv bøv, men alle var dog glade for en rigtig god konkurrence med masser af deltagere.

Stor tak til FDK for at ville stille faciliteter til rådighed.

Tak til DFU, Paraservice, Riggerloftet og L&B for sponsor og støttemidler.

Tak til FS coaches og video folk, tak til John Petersen, VAF, for at opfinde DFU cup for 11 år siden og ikke mindst forsat være tovholder på konkurrencen i år.

Billederne herunder viser både lidt spring, vindere, arrangør mv.