DFU inviterer til danmarksmesterskaberne i Præcision

Sportsudvalget og DFU inviterer til de danske mesterskaber i præcisionsspring 23.-25. juni 2023, og de indledende konkurrencer afholdes hos Nordjysk Faldskærmsklub (NJFK) i Aars. Men som I måske har bemærket, så har Dansk Faldskærms Union fået denne enestående mulighed for at være en del af DIF's DM uge, som afholdes i Aalborg i uge, hvorfor også de DM i præcision afholdes i den uge.

Det betyder rent praktisk, at alle de indledende runder afholdes hos NJFK i Aars, men at semifinalen og finalen for de 4 bedste i A-rækken afholdes, hvis ellers vejret tillader det på Honnørkajen i Aalborg lørdag aften.

Konkurrencen starter fredag d. 23/6 kl. 09:00 med indskrivning og briefing kl. 08:00-08:45, og slutter senest søndag d. 25/6 kl. 18:00, da dette er reservedag, hvis vejret driller lørdag. Klubben holder åben fra kl. 12:00 om mandagen før konkurrencen, hvor der vil være almindelig springaktivitet, og hvor der vil være mulighed for prøvespring frem til og med torsdag.

Du kan læse hele invitationen her og tilmelding til konkurrencen sker via linket her.

Sportsmanager Nikolaj Larsen udtaler: "Igennem de seneste par år har der været arbejdet på, at DFU skulle være en del af DIF DM ugen, men udfordringerne sidste år blev for store. Derfor er det med ekstra stor glæde, at DFU i 2023 bliver en del af DIF's kæmpe store DM uge setup, som foregår rundt om i Aalborg, men med "Centre Court" omkring Honnørkajen". Nikolaj uddyber: "Det bliver spektakulært at lande centralt i Aalborg med så mange tilskuerer, journalister og medier, men også potentielt et fantastisk udstillingsvindue for faldskærmsidrætten. Derfor har vi også valgt at få et "kom-og-prøv-det" telt ved Honnørkajen, hvor vores VR-setup vil være tilstede, og tilskuererne kan få en lille smag af idrætten". Nikolaj slutter: "Så derfor har vi også brug for lidt frivillige i Aalborg fredag, lørdag og måske søndag, så både DFU og Jeres klub kan få lidt opmærksomhed, og måske få lidt lokale enten elever eller tandemgæster - DFU's ansatte vil være tilstede. I den forbindelse vil jeg gerne rette en kæmpe stor tak til Rene S. Hansen, som er præcisions sportsudvalgsrepræsentant, Rene har været en kæmpe ressource ikke bare i arbejdet med at få DFU med til DIF DM ugen, men også i udviklingen af præcisionsdisciplinen, så den nu blomstre med nye unge springere".