DFU medlemmer deltager ved World Air Games 2022

Sommeren er over os, og mange er ikke så faldskærmsaktive i juli, med mindre man gør sig parat til de danske mesterskaber i fritfald, som foregår i uge 31 hos FDK på Lolland-Falster Airport.

Men men men luftsporten er igen på programmet, når World Games 2022 løber af stabelen i Birmingham, Alabama i US. 2 sportsgrene under ISC deltager ved WG 2022, og igen er det Canopy Piloting, som er på programmet, og denne gang er 2 dygtige skærmflyveren fra DFU inviteret med. Konkurrencerne inden for Canopy Piloting afholdes 9.-11. juli 2022.
Canopy Piloting konkurrencerne består af 3 discipliner (Zone Accuracy, Speed og Distance), som så er samlet i en Overall konkurrence.
For første gang deltager Jonas Landeværn Kristensen, og for 2 gang deltager Christian "Webber" Jensen. Timmi Thomsen var dog også inviteret med, men har efterfølgende valgt at takke nej.

For dem der ikke lige ved hvad World Games er, så er World Games en sportsbegivenhed for sport og discipliner, der ikke deltager ved de olympiske lege, men som er optaget under DIF og IOC - og principielt kan få et OL wild card, når IOC udpeger idrætter, som man ønsker at se ved de Olympiske Lege. Ved seneste Olympiske Lege i Beijing havde man blandt andet skateboard, surfing og klatring med på programmet.

World Games har lagt denne lille teaser video ud på deres hjemmeside, som reklame for luftsportens mange discipliner - se med her

Derudover så har DIF også fokus på de 14 sportsgrene som deltager fra Danmark - læs mere her