DFU-springere deltog i de tyske mesterskaber i Præcision 2024

To DFU-springere Per Frydkjær og PeterBendt var på eget initiativ med til de tyske mesterskaber i Præcision 2024, som blev afholdt d. 28.-29. september i Tannheim. Vejret i weekenden viste sig dog ikke fra sin bedste side, og på nogle tidspunkter kom vinden over 14 ms, det regnede og der var endda tåge, fortæller Peter Bendt. Desværre blev det derfor kun til tre runder i alt ved mesterskabet.

"Peter Frydkjær gjorde det rigtig godt og alle hans spring var på madrassen. Også 4. runde var Per kommet i gang med og lavede en 11 centimeter. Som var et ret godt resultat, da holdet efter Per, var Paratec Factory Accuracy Team, hvor 4 ud af 5 springere landede uden for madrassen. Vinden var over 5 meter, men dog under 7 meter, i sekundet. Men virkelig flot klaret af Per at lave 11 centimeter", siger Peter. 

Peter Bendt var med på holdet FACT+/SUI, som også gjorde det godt og landede en bronzemedalje i hold præcision. Samlet fik Peter Bendt en 6. plads i den individuelle række, og Per Frydkjær en 33. plads.

"Jeg er vildt stolt af Per Frydkjærs resultater, og selvfølgelig er jeg hamrende glad for min bronzemedalje. Det er min 2. bronzemedalje i Tyskland. Første medalje var i 2000-2001 i Alterstadt, da jeg var med på B-springer på Mike's talenthold", runder Peter af.

 

 



Fotos er taget af Per Frydkjær. Peter Bendt er i den blå trøje med gule ærmer.