DFU tænder for det lange lys

I weekenden 15.-16 oktober 2022 har DFU's bestyrelse inviteret til DFU's Udviklingsseminar, som igen i år afholdes i Idrættens højsæde i Brøndby.

Det hele starter lørdag d. 15. oktober kl. 10 (morgenmad fra kl. 9.30) og slutter senest kl. 13 søndag 16. oktober.

Her vil bestyrelsen invitere til dialog i forhold til DFU's nye økonomiske struktur, som for fremtiden i langt højere grad kigger ind i klubbernes behov, men naturligvis også tager udgangspunkt i DFU's udvikling og strategi. Men programmet for weekenden indholder langt mere end blot den nye økonomiske struktur. 

Vi vil blandt andet tage nogle vigtige dialoger omkring, hvordan vi sammen ser DFU for fremtiden, herunder hvilke spændende muligheder der kunne ligge foran os, men i høj grad også hvilke udfordringer der kan "true" faldskærmssporten.
Her vil klima- og bæredygtighed helt sikkert blive et af temaerne, hvilket jo også er yderst relevant i forhold til folketingsvalget, som netop er blevet udskrevet, hvor et af hovedtemaerne bliver klimadiskussionen.

Derudover så buldre digitaliseringen​ jo afsted, og her vil bestyrelsen gerne italesætte, hvor ser klubberne og medlemmerne at DFU kan udnytte Danmarks generelle store fokus på dette, og hvor Danmark på dette område er langt fremme på den teknologiske udvikling.

Vi glæder os enormt til en stor weekend i udviklingens tegn, og hvor DFU for alvor løfter lamperne på flyveren en lille smule højere op, så vi sammen kan kigge lidt længere frem.

Derfor er det vigtigt, at du involver dig i klubben og DFU.
Så har du som medlem gode ideer til ovenstående, eller måske arbejder du professionelt med nogle af disse temaer, så tag fat i din formand eller i DFU's kontor, så vi kan blive klogere.

Sammen vil vi sindssygt gerne gøre DFU endnu mere relevant for nuværende og fremtidige medlemmer, og samtidigt tale ind i de nationale politiske dagsordener.