DFU tunnel cup 2016


DFU tunnel cup 2016 blev gennemført i weekenden 2-3 april i samarbejde med CAE.

Pangea, DFU FS bruttoprojekthold, havde organiseret dette års DFU tunnel cup. Der var mulighed for fortræning allerede fredag d. 1 april og lørdag eftermiddag samt søndag formiddag gik det løs med konkurrencen.

Formålet med disse DFU cup konkurrencer må i den grad siges at blive opfyldt, nemlig at få kvalificerede trænere/instruktører på hver af holdene, så deltagerne bliver løftet med et væsentlig kvalitetsinput. Alle deltagere fik en meget udbytterig weekend, hvor den samlede score for hver af holdene blev over 100 point, altså min. 10 point i 3-way i snit. Det er flot, når mange af deltagerne netop er de nyere springere, som får en god og succesfuld oplevelse af udvikling i fritfaldspositionerne og teknikkerne.

Resultatliste

1. Blondies. 204p. Coach: Ali Shahrokhtash, med Tine Linding Hansen og Stefanie Skalborg Andersen.

2. Neon Knights . 185p. Coach Flemming Borup Andersen, med Søren S Due-Hansen og Christian E Jørgensen.

3. Viking Riders 180p. Coach Peter Stræde, med Stefan Olsen og Steffen Ramlyng

4. F.A.T 164p. Coach Flemming Borup Andersen, med Thomas THorndahl og Anders Thorndahl

4. Laber Bris 164p. Coach Hans Oksen, med Jytte Sundahl og Jørgen Funk

6. Sky Vikings 148p. Coach Maria Ondracek, med Alice Halpern og Troels Jessen

7. Deadpool 129p Coach Peter Stræde, med Sabrina Borg Jensen og Stefan Holebæk

8. Rookie Pancakes 107p Coach Hans Oksen, med Michael Ladegaard og Marino Javier Diaz

 

Konkurrencen blev  domineret af Blondies om lørdagen, hvor de vandt alle fem runder. Dog var tre af runderne á point med tre forskellige hold. Efter en god nat med søvn blev Viking Riders det dominerende hold om søndagen, hvor de vandt de fire første runder, og alle fire var med solo high score. De var så klatret fra femte til anden plads før sidste runde. Neon Knights blev dog det hold som vandt både første og sidste runde. I sidste runde slog de sine rivaler om sølvet med hele ti points, og gik dermed sejrende ud af den duel. Fra fem points bagefter, til fem points foran. Viking Riders blev til trods for runde 10, det deciderede bedste hold på dag 2 af konkurrencen (søndagen).  

Arrangør og coaches er alle meget imponerede over viljen, glæden og gejsten, som alle deltagere viste både før og under konkurrencen.

Tak til alle for et godt og udviklende arrangment. Tak for jeres initiativer og frivillighed.