DFU vinteraktivitet under varmere himmelstrøg

Hvad siger du til at udvikle dine faldskærmsevner i løbet af vinteren sammen med Tomás Matos, i samarbejde med DFU.

Tomas Matos, som til dagligt har sin gang hos FDK i Maribo, har i sidste uge publiceret opslag i de fleste klubaktivitetsgrupper på FB. Hvis du skulle ha misset dette, så får du også lige muligheden for at læse, hvad Tomas helt ekstraordinært tilbyder i løbet af vinteren i Syduropa, se Tomas tekst nedenfor.

Dette er for alle DFU-medlemmer, uanset hvilken DFU-klub du kommer fra!

Jeg er meget glad for at kunne fortælle, at jeg har slået mig sammen med DFU om at gøre denne vinteraktivitet mulig - og at DFU gerne vil støtte springere, der skal forbedre deres færdigheder. IU bidrager tillige også med at gøre dette muligt, så det bør du helt sikkert tjekke ud.

Primær målgruppe er elever og springere, der har brug for udtjek og spring, men alle springere er velkomne til at deltage - tag blot fat i mig!

Men med støtten fra DFU, så giver det os mulighed for at gøre disse ture mulige, og endda gøre dem lidt billigere for dig at deltage.

Denne mulighed er ikke kun gode for dig, men også for din klub - og DFU vil gerne hjælpe dig og din klub!

DFU og IU ønsker, at du får succes og bliver ved med at udvikle dig som springer, og vil meget gerne understøtte din udvikling i faldskærmsporten!

"Hvordan? Hvad mener du?"

Jeg står til rådighed for at tage med dig (helst i en gruppe) til nogle dropzoner i Sydeuropa, eller møde dig der, og arbejde med dig om det, du kunne have brug for, og DFU vil støtte denne uddannelsesrejse ved at stille den til rådighed for dig - samt at støtte dig økonomisk (til en vis grad) ved at gøre det billigere for dig.

Den første tur er planlagt til 13.-20. januar 2023 i Portugal og den anden tur er planlagt til 15.-19. marts 2023 ligeledes i Portugal.

Og vær ikke genert, selvom du ikke har mødt mig endnu, men ta fat i mig og lad os finde ud af noget sammen!

Hvis du gerne vil høre mere om dette tiltag, hvordan det kommer til at fungere og hvilke betingelser er, så kontakt mig ved at skrive til mig på: parachutemebytm@gmail.com så kan vi diskutere det nærmere.

Jeg glæder mig til at høre fra dig og hjælpe med at finde ud af hvad vi kan lave sammen