DFU's FS landshold har indledt "spring"sæsonen

Det danske Formationsspringslandshold "Sequenz" har brugt weekenden på sæsonens 2. tunnelcamp, og den første med DFU nye FS-landstræner. Disiciplinen valgte optil denne sæson, at skifte landstræneren fra Joey Jones til den nye landstræner Roy Janssen, som er tidligere verdensmester.

Turen var mentalt udfordrende, da der med en ny træner også følger en masse nye teknikker samtidig med, at holdethar skiftet til Vertigen dragte, og de er lidt anderledes end, hvad vi tidligere har brugt på holdet, men vi er meget tilfredse, og har i løbet af campen for alvor fundet kræfterne i dem.
Sammen med de nye Cookie G4 hjelme er vi godt udrustet til den kommende sæson.Samlet fløj holdet omkring 4 ½ timer i tunnelen, hvoraf ca. 2 ½ time brugt på basic/individuel flyvning. De sidste 2 timer blev primært brugt på blok teknikker i A og B slot. 

Holdet glæder sig til at dele ud af deres nye teknikker og erfaringer på springpladserne, til rulletræninger og tunnel camps, så tag endelig fat på os, hvis du har interesse i FS.

Hold opstillingen for sæsonen 2023 er:
Træner: Roy Janssen (nr. 1 fra højre)
Video: Anders ”Krabbe” Krabbenhøft (mangler på billederne)
Point: Peter Stræde (I midten)
Outside center: Flemming Borup Andersen. (nr. 2 fra højre)
Inside center: Ulrik Høgsberg (nr. 1 fra venstre)
Tail: Hans Linding Oksen (nr. 2 fra venstre)