DM i Præcision blev afviklet sammen med Haralds Minde Cup

I den forgangne weekend blev de danske mesterskaber i Præcision afviklet sammen med den traditionsrige Haralds Minde konkurrence hos Skydive Viborg.

Det lykkedes med max antal konkurrencerunder, hvilket betyder 10 runder, men vejr og vind var til den udfordrende side, dog endte det med at Michael Burmester tog guldet, selvom Torben Glud lå til guldet indtil runde nr. 8, hvor han lavede en 16 centimeter, hvorefter Burmester fortsatte sine stabile spring i både semifinale og finalerunderne.

Normalt afholdes der både A, B og C-rækker i Præcision, men desværre blev konkurrencerne tidligere på året hos Varde udfordret af dårligt vejr, dog blev B-rækken tidligere på sommeren afviklet der, så derfor endte podieplaceringerne med at se således ud: 
A-rækken

 1. Michael Burmester, VAF
 2. Torben Glud, VAF
 3. Rene Hansen, NJFK

B-rækken (afholdt tidligere i år i Varde)

 1. Kenneth Willander
 2. Anders Bang
 3. Kasper Højbak

C-rækken

 1. Mathias Frydenlund
 2. Adam Hammer
 3. Celine Burmester

Derudover så vandt holdet fra Varde Faldskærmsklub det danske mesterskab for hold. Holdet bestod udover Michael Burmester og Torben Glud også af Karsten "KK" Hansen og John Mathiesen.

Resultaterne fra Haralds Minde Cup 2022
A-rækken

 1. Torben Glud
 2. Michael Burmester
 3. Bjarne Lyngsø

B-rækken:

 1. Celine Burmester
 2. (delt) Adam Hammer og Mathias Frydenlund

 

Tusind tak til Skydive Viborg for at lægge faciliteter til konkurrencerne, men en endnu større tak skal der lyde til alle de frivillige, som prioriterede at bruge weekenden på at konkurrencerne kunne afholde. En kæmpe tak skal der lyde til Præcisionsdommerne Leif Frederiksen, Ole Kobberup og Helle Bendt - uden Jer ingen konkurrence...