DM Præc 2018 - NO Jensen Cuppen - VM 2018 udtagelse - World Cup Belluno 2018

Update fra Præcision af Torben Glud

DM Præc 2018: Så er de Danske Mesterskaber i præcision afviklet her i weekenden hos NJFK i Aars. NJFK trådte til i sidste øjeblik og fik stablet et godt DM på benene og der skal lyde en stor tak til Søren Due for at hjælpe os med at få det hele til at lykkes og for dejlig mad fredag og lørdag aften ;-).

Der blæste for meget både fredag og lørdag, men søndag gik vi i gang kl. 07.00 og nåede 5 runder inden vi ca. kl. 14.30 måtte lukke ned pga. for meget vind. Alt i alt et godt DM og der skal lyde en kæmpe tak til springerne, dommerne, piloterne og ikke mindst NJFK for tålmodighed og masser af hygge under den lange ventetid. Tillykke til alle vinderne.

Resultaterne fra DM er:

A rækken:

1. Michael Burmester - samlet resultat: 0,04 
2. Karsten 'KK' Hansen - samlet resultat: 0,08
3. Torben Glud & Rene Sølbeck Hansen - samlet resultat: 0,10

OBS: Der var lidt forvirring omkring 3. pladsen i individuel A-række. Rene Hansen og Torben Glud deler denne.

Hold DM

1. VAF
1. NJFK + ven
1. MIX Team

Samlet resultatliste fra A og B rækken samt hold:

https://dfu.dk/sites/default/files/dm2018_resultater_praec_a-raekke.pdf

https://dfu.dk/sites/default/files/dm2018_resultater_praec_b-raekke.pdf

https://dfu.dk/sites/default/files/dm2018_resultater_praec_hold_1.pdf

NO Jensen Cuppen: DM er 2. afdeling ud af 4 i NO Jensen Cuppen og derfor er de nye resultater også vedhæftet for A og B rækken. Der var desværre ingen deltager i C rækken til DM.

Se resultaterne fra NO Cuppen her:

https://dfu.dk/sites/default/files/resultater_n.o._jensen_cuppen_a-raekk...

https://dfu.dk/sites/default/files/resultater_n.o._jensen_cuppen_b-raekk...

VM 2018 udtagelse: Vores landstræner Jiri Blaska og Michael Burmester har udtaget følgende hold til at repræsenterer Danmark til verdensmesterskaberne i præcision 2018, som forgår i Erden Montana i Bulgarien fra d. 24. august til 1. september. Michael Burmester, Rene Hansen, John Mathiesen, Erik Hougaard Sørensen og Torben Glud.

TV2 Nord sender en journalist med til VM i 4 dage og der kommer efterfølgende et 28 minutters indslag fra konkurrencen. Mere herom senere.

World Cup Belluno 2018: Vi deltager med 2 hold til World Cuppen i Belluno i Italien 27. - 28. og 29. juli. Det ene hold består af springere der skal til de militære verdensmesterskaber (også kaldet CISM) fra d. 9. - 18. august 2018 i Szolnok i Ungarn. CISM består af 3 dicipliner som er stil, præcision og 4-mands formationsspring. Det Danske militærhold springer diciplinerne præcision og 4 mands formationsspring og i år satses der primært på 4-mands formationsspring. Så i Belluno stiller militærholdet med Stefan Olsen, Morten Krogh, John Petersen, Martin Mikkelsen og Mike Petersen. Mike er med til CISM som træner og Karsten Hansen udfylder den sidste plads på præcisionsholdet til CISM. Det civile hold stiller i Belluno med Rene Hansen, Peter Dam Madsen, Erik Hougaard Sørensen og Torben Glud. Desuden deltager Pernille Lykke på et Italiensk pigehold. Følg evt. resultaterne her, når vi går i gang med konkurrencen. På siden kan man også granske tidligere års bedrifter ;)  http://www.parawcs.com/belluno/