Er det i foråret 2023 du skal være tandemmester?

DFU’s tandemexaminers og DFU inviterer hermed til tandemmesterkursus 6.-8. april 2023 - klub og springplads tilgår, når datoen nærmer sig.

Så hvis du skal med på kurset, og har styr på de kravene for at kunne deltage, så skal vi have din tilmelding på tandem@dfu.dk senest fredag 17. marts 2023.

Ved tilmelding vedhæftes dokumentation jævnfør UB52 1. a-i samt dokumentation for betaling kursusgebyr. Det skal ligeledes fremgå, hvilken udstyr i ønsker at blive uddannet på. Kursister medbringer komplet tandemudstyr fra deres klub (husk logkort) og tilbehør til afvikling af tandemspring.

Økonomi

Kursusgebyret er 2.500 kr. og betales til DFU på bankkonto: Reg.nr.: 3543 konto.nr.: 0004127390 (det er ikke muligt at betale kontant ved kursets start).

Læs hele invitationen her

DFU og DFU's klubber oplever en fortsat større og større lyst blandt danskerne til at prøve et tandemspring, og flere og flere af dem bevæger sig efterfølgende ind i faldskærmsuddannelsen.
Derudover så har vi jo udviklet www.skydive.dk, som skal være reklame sølje ikke bare for nye elever og solospringere, men også for tandemgæster, og der er flaskehalsen pt ledige tider til tandemspring i klubberne, samt frivillige hænder i form af DFU tandemmastere til at byde tandemgæsterne velkommen.