Faldskærmsidrætten fylder lidt i mediebilledet

DFU's deltagelse under DIF DM ugen er ikke gået ubemærket hen. Udover en masse interesse for folk uden for sporten, så har medierne for alvor også fået øjnene op for det sporten kan og omfavner. Vi glæder os over, at der er så stor mediebevågenhed på både sporten og vores udviklingstalenter og elite.

DFU har opsat vores let genkendelige DFU telt i Utzon parken i Aalborg, hvor DIF og Spar Nord Fonden inviterer til Kom-og-prøv-det. Her har vi taget DFU's VR-briller med og flere frivillige som kan dele deres viden og erfaringer med potentielle nye medlemmer. Så kom og besøg os på standen - fredag kl. 16-20, Lørdag kl. 10-20 og måske også søndag kl. 10-16.

Vi har her samlet lidt links fra medierne omkring faldskærmsidrætten - opdateres løbende.

Historie om Erik "Pinky" Sørensen på DR.DK - Link til DR's hjemmeside

Historie om "Unge talenter skal holde snæver disciplin i live" - Link til DIF.DK

Derudover så har vi selv lavet en fin historie omkring Vanila Mølbech på DFU.DK - læs den her 

Det har været en længere rejse, som nu forløses i og med at DFU er en del af DIF's store prestigeprojekt DM ugen, der igen i 2023 afholdes i Aalborg, primært omkring Honnørkajen, hvor der landes faldskærme lørdag d. 24. juni 2023 kl. 16-18. Sporten vises live på DR kl. 17.30-18.

I 2024 og 2026 afholdes DIF's DM uge i Herning.

I den forbindelse så skal der lyde en kæmpe stor tak til Rene Sølbeck Hansen, præcisions repræsentant i Sportsudvalget og elitespringer.
Hans involvering i discplinen de seneste par år har været udslagsgivende i forhold til det udviklingsprojektet der er sat i søen, og hvor 9 unge springere deltager i 2023, og som tegner yderst lovende for disciplinen i fremtiden. 
Men også i forhold til Rene's store koordineringsarbejde hvilket har betydet, at DFU er en del af DM uge setuppet, og kan komme til at lande på Honnørkajen.

Billedet er lånt fra DR.DK