Farum Faldskærmsklub 1966 fyldte 50 år

Farum Faldskærmsklub 1966 eller FF66, som klubben nok er bedre kendt som, afholdte 50 års jubilæumsreception lørdag d. 5. november i restaurant Sundby Sejlklub. Mange tidligere springere og nuværende medlemmer af DFU havde valgt at møde op og fejre klubben og hinanden.

Klubben så dagens lys første gang tilbage i 1966, hvilket er ca. 3 år efter DFU (tidligere hed vi Dansk Faldskærms Klub) blev dannet i 1963. FF66 er derfor den ældste klub og er fortsat en aktiv klub i Danmark, måske bliver det ikke til så mange spring for klubbens medlemmer længere, men klubben holder fortsat fast i den "vigtigste" del af faldskærmssporten nemlig fællesskabet, de gode historier og festen.

FF66's mangeårige formand Kurt Danielsen holdte i forbindelse med jubilæet en tale, som det også kan ses ud af billederne. Kurt Danielsen er ligeledes den klubformand der har siddet længst, nemlig mere end 45 år, hvilket jo er en fantastisk bedrift og er enormt imponerende i vores tider, hvor frivilligheden er presset fra mange kanter.

Derfor skal der lyder et stort tillykke til FF66 og stor tak til Kurt Danielsen for sin mange årige indsats og engagement i DFU.