FS 8-way DM skydes i gang i denne weekend

I denne weekend 6.-8. september afholdes de danske mesterskaber i 8-mands formationsspring. Dette foregår på Lolland-Falster Airport, hvor Faldskærmsklubben.dk holder til.

For 6 år siden blev disciplinen genopfundet i Danmark efter at konkurrencen ikke havde været afholdt en del år. I 2018 deltog 6 hold ved konkurrencerne, her deltog blandt andre Peter Stræde, og han har i år mulighed for vinde DM i FS 8-way for 6 gang i træk. Peter har ved de seneste 3 konkurrencer været i selskab af Kjetil Nordin, Lars Mølvad og Lina Knuth-Winterfeldt, men i år stiller Peter Stræde og Kjetil Nordin med et andet hold, så det bliver spændende at følge konkurrencerne, som du kan følge via Intime Scoring systems - vi deler link senere, når konkurrencen er oprettet i systemet.

Det er ganske imponerende, når 8 personer skal danne formationer i de 35 sekunder, der er afsat til at lave så mange af de udtrukne figurer som muligt. SIdste år deltog 3 hold i konkurrencen som også FDK stod for. Der er tilmeldt 4 hold i år, hvor også DMI (Det militære landshold) stiller med et landshold, som måske kan være med omkring podiepladserne.

God konkurrence til Jer alle og fly safe