Gode præstationer og international erfaring

Rundt om i Europa har flere danske springere deltaget i konkurrencer henover denne uge, og det har i den grad været nogle gode resultater, og der er indhentet noget god international erfaring for de danske springere..

Det danske præcisionslandshold deltog ved VM i Tjekkiet, 2 danske Wingsuiter deltog ved de svenske mesterskaber og Kristian Ravnholt deltog i Skydive Pull-outs CP konkurrencen i Ravenna i Italien.

Vores præcisionslandhold lavede generelt en godkendt præstation, og blev som hold samlet nr. 11 ved VM ud af de deltagende 23 hold. På det individuelle plan, så var der nogle virkelig flotte danske præstationer på et højt niveau. Samlet deltog der mere end 130 springere ved VM, og Rene Sølbeck Hansen, NJFK var helt med til finalespringene og blev delt 14. plads og Michael Burmester, VAF var med ved semifinalespringerne, men lavede der en 4 cm, som gjorde at han ikke klarede "cuttet" til finalen, men endte på en rigtig flot delt 20. plads. Derudover blev Torben Glud nr. 37, Martin Mikkelsen nr. 75 og Erik Hougaard nr. 126. Derudover deltog Peter Bendt og Michael Bøgh for Sverige, og blev henholdsvis nr. 91 og 117.

Ulf Munkedal og Dennis Ohlsen fra den danske Wingsuit-elite deltog med stor succes ved de svenske mesterskaber, hvor det blev til en 2. plads til Dennis Ohlsen og Ulf Munkedal tog 4. pladsen. Så den danske elite er parat til de danske mesterskaber, som afholdes 3.-5. august på Lolland-Falster Airport, og ikke mindst WC som afholdes til oktober i Eloy, US.

Derudover så er konkurrencen nu også afsluttet i Italien og med rigtig gode resultater! Selv om det måske ikke lyder imponerende med en samlet 18. Plads til Kristian Ravnholt, der er en del af det danske swoopprojekt, men det er en stor bedrift for et nyt talent imod de absolut bedste canopy pilots i verdenen. Derudover så har Kristian opnåede nogle gode præstationer i underdisciplinerne, og ikke mindst fået sig noget værdifuld konkurrenceerfaring.
Den danske landstræner Marcos Darman viste igen, hvorfor dfu har valgt ham som træner for vores talent- og eliteatleter. Han sikrede en klar samlet sejr med 52 point til nærmeste konkurrent Cornelia Mihai. Næste uge er det Sun Path Open i Danmark for de danske atleter, hvorefter CP trupperne drager til Klatovy, Tjekkiet ugen efter.
Kristian Ravnholt udtaler: "Støtten fra DFU og sammenholdet blandt atleterne producerer resultatet og det går kun en vej, fremad!".

Vi glæder os enormt til at følge de danske talent og elitespringere i fremtiden.

Fotokredit (CP billederne): Alessandra Cirilli