Himlen åbnede sig for DM i præcision, der også vakte begejstring på Honnørkajen

Efter dage med ustadig vind i DM-weekenden d. 23.-25. juni, åbnede himlen sig søndag for finalerunderne i Præcisions DM 2023. Nordjysk Faldskærmsklub var vært for et særdeles velorganiseret mesterskab, der blev gennemført på Vesthimmerlands Flyveplads.

 

 

Oprindelig var planen, at semifinaler og finaler skulle afgøres til DM-ugen midt på Honnørkajen i Aalborg til et stort publikum og sendes live på DR lørdag aften. Men den plan var vinden ikke helt med på. Gæsterne ved DM-ugen i Aalborg blev dog ikke skuffede, men fik sig en rigtig stor oplevelse søndag aften, efter at DM'et var endeligt afviklet.

Fra Vesthimmerland fløj man ind, så vores medaljevindere kunne springe ud og lande på madrassen på Honnørkajen i en faldskærmsopvisning, med en veloplagt speaker til levende at forklare om vores præcisionsdisciplin til menneskemængden, der var samlet på kanten af kajen. 

DM-ugen var en fantastisk oplevelse, og vi fik vist faldskærmssporten frem for rigtig mange mennesker både i Aalborg og videre ud til hele landet, da DR1 hen på aftenen, kl. 19:30 d. 25. juni, viste optagelserne af springerne lande på Honnørkajen til et stort, begejstret publikum.

Bagved Præcisions DM lå mange timers planlægning og en kæmpestor tak skal lyde til René Sølbeck Hansen for at være motoren i planlægningen og til Nordjysk Faldskærmsklub for at afholde mesterskabet. Også en stor til vores tålmodige frivillige dommere.

Og så til resulatet af Præcisions DM 2023 - Vi ønsker et stort tillykke til alle medaljevinderne!

 


Resultaterne fra DM i Præcision Individuel 2023:

A rækken:

Guld til René Sølbeck Hansen

Sølv til John Mathiesen og Torben Glud

 

B rækken:

Guld til Mathias Mortensen

Sølv til Andreas Glud Vig

Bronze til William Lundh

 

DM i Præcision for Hold 2023:

Guld til hold 1: René Sølbeck Hansen, Morten Krogh, Erik Hougaard Sørensen og Bjarne Lyngsø.

Sølv til hold 2 fra Varde Faldskærmsklub

Bronze til hold 3 Team Black

 

Fotos: Lars Møller Photography/DIF og DFU.