Info fra Materieludvalget (MU) vedr. fornyelser af materiel certifikater

Kære Seniorpakker, Reservepakker og Riggere samt Masterriggere.

Vi er kommet til den tid på året, hvor vi skal have fornyet vores forskellige certifikater. Som udgangspunkt er det besluttet af DFU bestyrelse, at dette kun kan gøres via det online system klubadmin.dfu.dk.

Dette gælder derfor også for de forskellige materielcertifikater, men da systemet endnu ikke helt virker for bl.a. materiel certifikater, så er det kun MU, som kan forny disse.

Derfor er der her en guide for fornyelse for 2021 af de forskellige materiel certifikattyper:

Seniorpakker: Alle SP-certifikater fornyes automatisk af MU for 2021 (dette er dog kun for i år!), man behøver ikke længere få stemplet i sit certifikat, men hvis man fortsat ønsker dette, så er man velkommen til at finde en med højere status (reservepakker eller derover), der kan stemple for dette som tidligere.

Reservepakker, Rigger og Masterrigger: Skal fremsende selvangivelse til fornyelse, som vi kender det fra tidligere år. Gerne via mail til mu@dfu.dk, så vil MU gennemgå disse og sikre sig, at alle krav til fornyelse er opfyldt jf. FB MB 61 pkt. 19,24 eller 28. Man behøver ikke få et stemplet sit certifikat, men hvis man fortsat ønsker dette, er man velkommen til at kontakte MU. Jeg ved, at nogle allerede har fremsendt, tak for det.

Oplever I fejl i data på materiel siden for jeres egen profil i klubadmin systemet, så giv os gerne en mail på mu@dfu.dk, så giver vi besked videre, og får det rettet til når muligt.

Peter Faaborg, Formand, DFU's Materieludvalg