Instruktørseminar 2023

I den forgangne weekend blev DFU's Instruktørseminar afholdt, hvor instruktørudvalget igen havde inviteret både instruktør-I & II'ere, tandemmastere og AFF-instruktører til generel videndeling, deling af erfaringer fra de seneste par år, diskussioner omkring tendenser inden for faldskærmssporten samt en masse dialoger på kryds og tværs, men det hele er pakket ind i udvikling af sikkerheden inden for faldskærmssporten - og man mærker tydeligt dedikationen blandt vores instruktører. Instruktørseminaret afholdes iøvrigt hvert andet år.

Det var i år Idrættens hus der dannede rammerne for omkring 100 af DFU's kernefrivillige, hvor Instruktørudvalget igen havde inviteret psykolog Patrik Jonzon, som på sin altid friske facon startede weekenden op med at tage hul på det svære emne omkring kulturen med alkohol og euforiserende stoffer og party drugs.
Patrik arbejder til dagligt med luftfartspsykologi, og har tillige været udsendt et utal af gange som pkrisepsykolog i krigsindsatsområder. 

Det hele blev rundet af søndag eftermiddag med valg til instruktørudvalget, hvor Martin S. Mikkelsen, VAF og Rene S. Hansen, NJFK havde stillet deres kandidatur til rådighed til instruktørudvalget, og begge blev valgt til udvalget, så DFU's instruktørudvalget efter valget ser således ud:

  • Ditte Johnsen, VAF
  • Claus Larsen, OFC
  • Martin Mikkelsen, VAF
  • Rene Hansen, NJFK

Instruktørudvalget vil hurtigst muligt mødes for at udvalget kan blive konstitueret og rollerne fordelt blandt udvalgets medlemmer.

Vi vil gerne takke de to, nu tidligere medlemmer af instruktørudvalget Sune S. Hansen og Flemming B. Andersen for deres dedikation og store indsats for udviklingen af sikkerheden i Danmark.

En lille note - de nuværende INS-I'ere der tidligere har modtaget en instruktørkop med det tidligere DFU logo, har nu mulighed for at købe en ny kop med det nye logo og deres eksisterende Instruktør nr. Koppen koster 100 kr., og det eneste du skal gøre er, at sende administrationen en mail, og overføre 100 kr til DFU's konto, så sætter vi gang i en ny lækker kaffekop med DFU's nye flotte logo.