Kursus for DFU's eksaminatorer og evaluatorer 

Fra fredag d. 20. januar til søndag d. 22. januar blev der afviklet kursus/seminar for DFUs eksaminatorer og evaluatorer hos Nordjysk Faldskærmsklub.

Tandem var fuldt repræsenteret med Mads Olsen, Flemming Andersen, Jan Hilding og undertegnede, og på AFF-siden deltog eksaminator Tom Jørgensen. 

Underviseren på kurset var Noah Watts, som kommer fra United Parachute Technologies, også kendt som UPT, og har titlen som tandem director og eksaminator på tandem og AFF ved United States Parachute Association (USPA). 

Noah gennemgik strukturen og kursussammensætning, herunder tips og tricks, samt krav til eksaminatoren, instruktøren, eleven og en generel holdningsdannelse for eksaminatoren. 

Udover undervisningen så havde tandemgruppen også mulighed for, at diskutere tandemgruppens opgaver i DFU og delte vores tanker for det fremtidige virke som både AFF- og tandemeksaminer.

Kontakten til Noah Watts har givet et rigt afkast af nye informationer og erfaringer, som kan komme alle instruktører til gavn i fremtiden, og vi satser på et fortsat godt samarbejde.

CM Jensen DFUs nye Tandem eksaminator