Kvindeverdensrekord i formationsspring sekvens

I dagene 31 august til 4 september var 4 danske kvinder afsted til rekordforsøg i "Største kvindeformationsspring med point"

Ca 75 kvinder fra 24 lande fra hele verdenen var repræsenteret i både øvegruppen og rekordgruppen. Og der blev sat masser af rekorder.

Udgangspunktet var 46 kvinderekord med minimum 3 point, hvilket blev indfriet allerede torsdag d. 1 september. Det blev til Europæisk rekord med det samme, men der havde gemt sig en overraskelse fra organizernes side, da det nemlig også var verdensrekord. Meget stort øjeblik, da det blev præsenteret, og mange af kvinderne var meget rørte over den fantastiske præstation, de netop havde foretaget.

Rekordgruppen blev herefter udvidet lidt efter lidt og næste store øjeblik var, da der blev sat ny verdensrekord, 53 kvinderekord med 4 point fredag d. 2 september.

Alt i alt endte rekordgruppen op med 56 kvinderekord med 3 point lørdag d. 3 september, som derved er verdensrekord og europæisk rekord. 

Stort tillykke til alle de europæske kvinder og ikke mindst de 4 danske kvinder, Sally Dyhr, VAF, Alice Halpern, FDK, Mia Stræde, VAF og Helle Eriksen, SFH.