Mød FS talentholdet Hey Hallå

Hey Hallå er et 4-way hold og talenthold 2024. Måske har du set flamingoen i holdets logo, og tænkt på hvem de fire springere er. Her kan du lære dem bedre at kende. Du har også mulighed for at træne med holdet, som deler ud af deres erfaringer til flere FS udviklingscamps. Næste camp ligger d. 15. juni 2024 og er både for begyndere og erfarne springere. Så går du med planer om at blive en del af et 4-way hold, kan du træne teknik, få tips og tricks samt springe med de erfarne Hey Hallå-springere.

Hvem er I?

- Jamen vi er dit og hele Danmarks yndlings FS hold!


Hvem er med på holdet?

Vi er Mads Blomgren, "Ponto" (Henrik) Pontoppidan, Mie Awesome Jusjong og Kirsten Mahncke Jürgensen.

 

Hvordan kom I i gang med faldskærmsudspring? 

Mads: Jeg kom igang med at kaste mig ud af et "semi-fungerende" fly, da en af mine bedste kammerater sagde, at det var det fedeste i verden.

De andre: nogenlunde det samme... 

 

Hvor længe har I sprunget og hvor mange spring har I taget?

Mie: Jeg startede i 2010 og har 2.300 spring.

Mads: Jeg havde mit første spring den 30/4 i det herres år 2017.  Indtil videre har jeg 560+ spring og 45+ timer i tunnel.

Ponto: Jeg startede for ca. 10 år siden og har 650ish spring.

Kirsten: Jeg tog spring nr. 1 i 2018 og har lige rundet de 500 spring.
 

Hvor længe har I trænet sammen som hold?

Holdet startede som et scramble hold i 2019 til FS DM i Skive, hvor Kirsten og Ponto begge var med og endte på en 3. plads i single A. Mads kom på holdet i 2020 og Mie er kommet på holdet til 2024 sæsonen. 

 

Hvad er jeres mål for 2024?

Mads: Målet med 2024 er selvfølgelig igen i år at vinde den uofficielle pris som Danmarks bedste og flotteste FS-hold. Og så at vinde over de gamle, men flotte mænd på landsholdet (Sequenz). 

Kirsten: Vi vil være bedre end sidste år og blive ved med at udvikle os ...

Ponto: Og så selvfølgelig at have det sjovt!Hvordan træner I mod det her i 2024?

5 tunnelcamps bliver det til her i foråret og forhåbentlig kommer vi også i luften inden Frit Fald DM, svarer holdet med et smil. 

 

Hvad er det med jer og flamingoen I har i holdets logo? 

Det kan vi simpelthen ikke huske. Det var noget med en plysflamingo på Scandlines mod Tyskland på vej til en tunnelcamp. Flamingoen "Benny" bor nu hos vores tidligere medlem Martin, men den er ligesom blevet hængende i logo og andet :)

Du kan følge Team Hey Hallå på Instagram på @teamheyhallaa og på facebook: https://www.facebook.com/teamheyhallaa

 

FS Udviklingscamps
Team Hey Hallå er coaches på FS udviklings camps for både begyndere og erfarne. D. 15. juni kan du lære af talentatleterne på FS udviklingscamp for alle niveauer i Faldskærmsklubben.dk, der springer fra Lolland-Falster Airport.

Hvad kan du lære på campen?
FS udtjek - har du endnu ikke FS udtjek, så kom og få det
FS camp - har du nogle få FS spring og kunne godt bruge nogle gode tips og tricks til at blive bedre, som kom og vær med til både teori og spring
FS hold - har du tanker om gerne at ville være en del af et FS 4-way hold, som kom og få input, tips og tricks samt spring med DFU's talent hold Hey Hallå

 

Går du også med tanker om at træne formations spring, kan du læse mere om FS under discipliner. Snak med din klub om mulighederne for at træne FS i din egen klub og andre faldskærmsklubber.