Mondial 2020 i Rusland - UDSKUDT

Først europamesterskabet i fodbold, så de olympiske lege i Tokyo og nu Mondial 2020 i Rusland.

Vi var helt sikkert flere, som var ved at sætte os tilrette i sofaen til en fantastisk sportssommer med både popcorn, kolde drikke og ro omkring os, men tidligere på ugen kom den triste nyhed, at Corona-pandemien, også trukket sine grimme spor ind i faldskærmssportens konkurrenceverden.
Det har længe stået klart, at der var usikkerhed om aholdelsen af dene store samlende faldskærmskonkurrence kunne afholdes i lyset af den verserende pandemi, og de russiske arrangører har virkelig forsøgt, at holde beslutningen så længe som muligt.
Men de har nu accepteret, at det giver ikke mening, at afholde konkurrencen, når træningen op imod arrangementet vanskeliggøres, og adgangen til faldskærmssporten håndteres meget individuelt af de forskllige lande, hvilket ville skabe en vis ulighed i forberedelserne. Derudover så er der ingen der på nuværende tidspunkt kender tidsperspektivet og omfanget af pandemien.

Derfor har ISC sammen med de russiske værter valgt, at udskyde Mondial 2020 til afholdes 07. August to 21. August, og vi glæder os nu endnu mere.

Læs mere på ISC's hjemmeside