NY DATO FOR DM I FF, FS & WS

Grundet den sene opstart af faldskærmsæsonen 2020, er det besluttet at flytte danmarksmesterskaberne i FF, FS og WS fra uge 27 til uge 33, så der bliver en længere periode inden, hvor det er muligt for holdene at træne.

Konkurrencen starter derfor torsdag d.13 aug og runderne i 4-way uddeles aftenen inden, som de plejer. Da vi ved, at det kan være svært for nogle deltagere at tage fri to dage med denne kortere varsel, samt ferien allerede er planlagt på et andet tidspunkt, er det i år muligt at ankomme fredag og deltage i konkurrencen på ligefod med de andre hold/ atleter. Konkurrencelederen og dommerne vil sørge for, at den rette koordination sker, så vi får afviklet en succesfuld konkurrence i denne ekstraordinære situation.

Dog håber vi selvfølgelig at flest muligt vil komme til normal start torsdag morgen

Tilmelding sker på FDKs hjemmeside (http://www.faldskaermsklubben.dk/), og vi glæder os til igen at samles og konkurrere om mesterskabet i verdens fedeste sportsgren.

NB. Vi følger selvfølgelig med i regeringens udmedlinger for forsamlingsforbudet og antal, og kan være nødt til at justere eventet afhængigt af, hvordan situationen ser ud i august.

Blue skies herfra
Sportsudvalgsformanden