Ny hjemmeside

DFU’s kontor har igennem længere tid arbejdet på, at få en ny forbedret hjemmeside, som i højere grad understøtter de ønsker både springere, udvalgene, bestyrelsen og kontoret har efterspurgt igennem længere tid.

Derfor kan vi nu lancere en helt ny hjemmeside, hvor du, som bruger, forhåbentlig lettere kan finde lige netop det du står og mangler på en mere overskuelig måde.
Kontoret har blandt andet fokuseret på, at vores brugere i dag i langt højere grad benytter mobiler eller tablets, hvilket hjemmesiden tager højde for på stort set alle områder.
Derudover er der en del nye funktioner - menulinjer, hvor vi har prioriteret, at brugerne af hjemmesiden tilgodeses så vidt muligt.

Nyheder
Der bliver lagt nyheder op som sædvanligt, men I vil også kunne finde nyheder som kun omhandler f.eks. præcision, instruktør el.lign. I fanebladet alle nyheder, kan man klikke på hver af disse muligheder samt under både instruktør og materiel samt disciplinerne er der en nyhedstab.

Instruktør og materiel
Vi har lavet et nyt setup, som det gør det lettere at danne sig et overblik.  Bl.a. en side med instruktør og materiel kurser/invitationer, som gør det nemmere at finde dette generelt.

Uddannelsesmateriale
Elevhåndbogen, pakkemanual, ansøgning om certifikater mv. ligger her.
Blandt andet så har vi omstruktureret alle PA´erne og lagt disse vejledninger og tillæg til FB’eren ind på en samlet uddannelsesmaterialeside - link.

Discipliner
Er blevet opgraderet en del. Intro, nyheder, uddannelse og konkurrence tabs findes på alle disciplinerne. Sportsudvalg og Aktivitetsudvalg har ligeledes deres faste side.

Galleri
Vi har samlet en side med billeder, som du finder under LINK – dette er et bredt udsnit af både disciplin-konkurrence- og stemningsbilleder, som fortæller historien om det at dyrke faldskærmssporten. Vi modtager som altid gerne flere lækre billeder til brug i DFU regi. Der vil løbende blive fyldt flere billeder på i galleriet.

Kontaktpersoner
Er stort set som den hele tiden har været, men tag gerne et kig alligevel.

..og det med småt
Hvis nu der skulle være nogel ups’er og bugs, så giv gerne kontoret besked på dfu@dfu.dk, så vil vi forsøge at få det rettet til hurtigst muligt.

God weekend og fornøjelse,

DFU kontor og bestyrelse.