Ny sæson på vej

Kære alle mere eller mindre aktive springere:-)

Her er en lille inspirationsartikel til Jer, som har sparet sammen ind over vinteren, og som bare glæder sig til en super spændende og udviklende sæson 2019.

DFU's bestyrelse, udvalg og klubber har sammen samlet en propfyldt aktivitetskalender, som både tilgodeser elever, nye c-certifikat springere, mere erfarne certifikatspringeres næste skridt samt aktiviter for talent/elitespringere.

Endvidere har et samlet DFU netop godkendt samarbejdsaftalen med DZDK til gavn for alle faldskærmsspringere i Danmark. Aftalen betyder, at alle DFU' s medlemmer - fra elever til talent/elite kan få uddannelse og købe ydelser i fuld overensstemmelse med DFU's regler hos DZDK. Både DZDK og DFU ønsker begge, at udvikle faldskærmssporten i Danmark, hvilket også er hele grundlaget for samarbejdsaftalen.

Dette samarbejde skulle tillige gerne støtte op om mange af de initiatiaver, som er en del af DFU's strategi med DIF, hvor vi samlet skal være med til udbrede kendskabet til sporten igennem intern og ekstern branding og markedsføring, og måske derigennem øge medlemstallet igennem fastholdelse.
Vi ønsker endvidere, at skabe flere udviklende aktiviteter, så vi blandt andet kan få flere kvinder i sporten, samt støtte op vores kernefrivillige, som er jo er DFU's ryggrad.

Alt det har vi samlet i en stor fælles kalenderoversigt, som du bør kunne se i din klub. Vi har også opdateret Google-kalenderen i højreside på hjemmesiden, samt lavet mange af aktiveterne som begivenheder på Facebook - så der er ingen undskyldning - 2019 bliver en fantastisk sæson. Se kalenderen her, og få planlagt din sæson.

Vi har sørget for rammerne er på plads med en propfyldt kalender, og har løbende dialog med vejrguderne, så himmelen forbliver blå og vindposen hænger slapt..

Hvis du er talent og elitespringer, så skal du huske din FAI licens, hvis du forventer, at deltager i internationale konkurrencer, eller måske drømmer om at slå officielle danske eller internationale rekorder i 2019.
Skriv til DFU@DFU.DK, så hjælper vi dig videre.

Både DFU's bestyrelsen og administration forventer, som sidste år, at komme forbi springpladserne og mange af aktiviteterne - vi glæder os til at se Jer alle..
Men skriv endelig til os, hvis du har ideer eller spørgsmål til os.

Ha alle en skøn og sikker sæson - pas på hinanden derude og ha respekt for hinanden