Odenses nye flyver bringer flere springere i luften

I Odense Faldskærmscenter har maj været helt anderledes travlt end sidste år. Deres gamle Cessna flyver er sat til salg, og 1. maj landede den nye flyver i klubben - en Caravan i Hans Christian Andersen Airport i Bellinge.

Det er en halvanden år gammel plan, der er gået i opfyldelse om at få en flyver med større kapacitet. Flyveren er den velkendte OY-RUL som tidligere opereret i Dropzone Denmark. Der nåede lige at opstå lidt bekymringer i forhold at finde en hangar til den nye flyver, men det løste sig fire dage før den ankom.

- Med OY RUL kan OFC øge kapaciteten af spring. Med den kan vi tage tre gange flere personer, og i den nye flyver kan vi nu komme i luften på 15-20 minutter, hvor det før i Cessnaen tog 35 minutter. Den giver mulighed for flere spring for både elever, C-springere og tandemgæster og for at afholde flere camps og boogies med mange mennesker, fortæller Lennart Saabye Sørensen, bestyrelsesformand i faldskærmsklubben på Fyn.

 

Større flyvere skaber flere aktiviteter for alle medlemmer

- Det, at der nu er endnu en større flyver i Danmark, skal være med til at skabe mere kvalitativ aktivitet for alle DFU’s medlemmer, siger sekretariatsleder i DFU, Nikolaj Larsen: - Det er spændende at følge klubbernes udvikling fra at drømme stort og så nu at udleve drømmene.

- Hvis du derfor ikke allerede sidder i Odense Faldskærmsklub ”nye flyver”, så kan du med fordel reservere uge 32, hvor den i stor stil vil flyve over Odense lufthavne i forbindelse med DFU’s 60 års-jubilæumsstævne.

 

Spring med os

Vil du udfordre dig selv og prøve at springe i faldskærm, kan du booke både tandemspring og solospring på Skydive.dk i en af vores 16 forskellige klubber.