OPDATERET - Instruktørårsmøde 2017

Instruktørårsmødet starter næste lørdag og der bliver udsendt program for mødet til alle tilmeldtes emails på mandag.

 

Instruktørårsmødet har jo traditionelt været holdt over to dage, da der er rigtigt mange som gerne vil byde ind med forskellige relevante nyheder inden for disciplinerne og DFU.

Det er dog ikke tilfældet i år, må vi konstatere. Derfor synes vi ikke, at det giver mening at tvinge jer til at bruge to dage på et program, der kan gøres på én.

 

Årsmødet er derfor begrænset til lørdag, og forventes færdigt omkring kl. 20.30. Den opdaterede indbydelse kan ses via linket her.

 

Prisen er således også reduceret til kr. 250,- for instruktører. Tilbagebetaling for overnatning vil blive igangsat i næste uge. Vi forsøger at gøre det via Mobilepay til dem som har det. Ellers bankoverførsel.

 

BONUS: Da vi allerede har booket lejren i Aabenraa, hvor det foregår, til og med søndag tilbyder vi at man kan blive og overnatte og deltage i det sociale efter mødet. 
Det koster ikke ekstra for jer der måtte vælge at blive. Rygtet går, at afgående (og evt. nye) IU-medlemmer ringer med klokken. Tilmelding ikke nødvendig, medbring blot sovepose og røverhistorier.