Præcisions udviklingscamps bærer frugt

Præcisionsmiljøet har igennem de seneste 2 år arbejdet med et udviklingsprojekt, som skal være med til at skabe interesse og fornyelse i præcisionsverdenen, og det er lykkedes. DFU's landsholdsspringer fra Præcision Rene Hansen har været omdrejningspunkt for projektet, men også tidligere elitespringere deltager i dette projekt, så der skal lyde en stor til til Michael "Mike" Petersen og Pernille "Sille" Petersen for at drysse viden og erfaring efter vores udviklingsspringere.

En af deltagerne på disse udviklingscamps Vanilla Rozarth har sat lidt ord på opstarten i 2023, læs mere nedenfor:

I påsken fik vi endelig godt vejr og vi stod en flok håbefulde springere klar i NJFK.
Vores sidste Camp havde udelukkende bestået af teori grundet vejret og vi var nu spændte på at få omsat teori til praksis på himlen. 

Det var en spæd start med lidt hårde landinger og frustrationer over ikke at ramme madrassen, men første delmål om at komme i rigtige præcisionskærme blev opnået af to mere på holdet, Mia og Vanilla. 

Præcisionen starter allerede fra flyet og vi arbejder på at følge hinanden i et rigtigt stack, lave gode prøvefinaler og finde ud af hvordan de forskellige pladser virker i forhold til om man går først, i midten eller sidst. Og den sidste tid derimellem bruger vi vores energi på også at lære at skærmtypen at kende.

Vi var specielt glade for Mike og Pernille, som stod for weekendens coaching. De fik presset os mod vores mål om at ramme madrassen og den lille to-krone plet på midten. Med store fagter stod de trolig og hjalp os med at forstå skærmene og se vinklerne og bare på første camp med spring er vi nået langt og flere er blevet gode til at ramme madrassen kontinuerligt. 

Nu ser vi frem til næste camp, hvor vi forhåbentligt får endnu mere styr på at flyve i stacks og bliver endnu bedre til at ramme madrassen hver gang og for nogen midten hver gang.