Præcisions udviklingsprojekt

Præcisions sportsudvalgsrepræsentant Rene Sølbeck Hansen har vendt sine tanker med os i forhold til det udviklingsprojekt, der blev opstartet i 2022. Dette har vi fået en snak med ham om.

"Sæson 2022 er ved at gå på hæld og dermed mulighed for at gøre status på sæsonen. 2022 sæsonen var jo lidt speciel, da jeg havde fået lov til at opstarte et nyt projekt omkring nye talenter indenfor disciplinen præcision", fortæller Rene. 

René fortsætter: "Der har været en bruttotrup på 8 springere på projektet, som har deltaget på samlingerne med en generel fin mødestabilitet. Men summen af projektet giver mig positive tanker omkring, hvordan vi får skabt nye springere i netop denne disciplin. Der har været flere, der gerne vil være med på projektet, og derfor synes jeg, at der til sæsonen 2023 skal være en form for ansøgning til udviklingsprojekt 2023, hvor den enkelte springer laver et cv." Og René understreger, at dette IKKE er et breddeprojekt for tidligere talent eller elitespringere, men et udviklingsprojekt for helt nye springere.

"Vi har i sæsonen 2022 skabt 3 springere, der er kommet rigtig godt med i præcisionsdisciplinen. og Kasper Højbak som et perfekt eksempel på. at man kan komme langt med ”kun” 100 spring": slutter René.

Herunder er der et skriv fra netop Kasper Højbak, som beskriver hans sæson meget godt:

"Udviklingsprojektet har været en kæmpe gave, det har også givet en masse muligheder, som fx de konkurrencer jeg/vi har været med i. Jeg tror ikke, at jeg ville være på det niveau, som jeg er på lige nu, hvis jeg/vi ikke have det her udviklingsprojekt. Jeg skrev også et cv til Renè, hvor jeg faktisk har nået det mål jeg satte mig for denne sæson. Det var at lande på madrassen og komme tæt på den lille gule prik. Hvis ikke der har været noget udviklingsprojekt, så tror jeg ikke jeg ville kunne det. Jeg glæder mig til at se, hvad der sker i det nye år og jeg håber på og se flere ansigter og mere fed energi."

René Sølbeck Hansen sender en stor tak til alle omkring udviklingsprojektet - ikke mindst Eileen Burmester, som har støttet de unge, og ikke mindst DFU for at støtte dette udviklingsprojekt.