Praktikuge hos DFU

Mit navn er Noah, og jeg går i 9. klasse på Munkekærskolen i Solrød. I min fritid spiller håndbold og tilbringer utroligt meget tid med venner og familie, og har ikke prøvet at springe faldskærm, endnu. 

Jeg har i uge 48 været i praktik hos DFU (Dansk Faldskærms Union). Det har været mega spændende, og se hvad arbejdsmarkedet kan byde på. Jeg har blandt andet arbejdet med markedsføring på SoMe, og jeg har kunne give input til det sociale medie, TikTok. DFU vil gerne begynde at nå ud til de unge, og netop derfor vil de prøve at bruge TikTok. 

Jeg har været med til at lave planer for fremtiden, og har også testet en af de nyeste opfindelser inden for faldskærmssporten - DFU's nye VR briller. 

Vi har arbejdet med årsregnskab og lavet status over lageret. 

Totalt set har det været en mega spændende oplevelse, fyldt med nye udfordringer og nye perspektiver på opgaver, som jeg ikke har været blevet stillet før. Jeg har nydt at være i DFU og har været ude af min comfortzone. Jeg tror at DFU og faldskærmssporten, går en spændende fremtid i møde, med nye højder og en spændende ny måde at markedsføre sig selv på. 

Sekretariatsleder Nikolaj Larsen fortæller: "Det har været super spændende at have besøg af Noah, som har haft nogle rigtig gode input til vores dialoger på kontoret, primært omkring SOME og specifikt omkring mediet TikTok. DFU kommunikerer idag via hjemmesiden, Facebook, Instagram og løbende nyhedsmails, men hvis vi skal nå ud til de unge og kommende medlemmer, så skal vi jo også kommunikere til dem, hvor de nu er". Og Nikolaj uddyber: "Noah har en masse brugbar viden om brugen af TikTok, og hvordan man kan bruge dette medie til deling af fede videoer og markedsføring".

Derfor arbejder vi på kontoret med at etablere en TikTok kanal, som vi ønsker at bruge i vores forsøg på at skabe yderligere trafik til www.skydive.dk, som er DFU's markedsføringsplatform og overblik til vores kommende medlemmer og tandemgæster. 

Derudover så har Noah fået en generel præsentation af den organisation, som DFU er en del af samt hvordan DFU er organiseret, og så har Noah hjulpet til med nogle af de forskellige opgaver, der ligger i sekretariatet, blandt andet så har han stået for optællingen af lager (vinger) op til årsafslutningen, registrering af de fysiske tandemblanketter, udstedelse af certifikat, fremsendelse af vinger.

Vi har været rigtig glade for Noah's besøg i sekretariatet, og håber at han har fået et indblik i idrættens verden, og alle de spændende udfordringer og muligheder der ligger foran os.