Sprang 100 spring på en dag..

DFU medlemmet Thomas Andreasen fra Skydive Viborg er nok godt træt i kroppen dagen derpå - 4. juni 2021 nåede han at trække sin faldskærm ikke mindre end 100 gange på en dag.

Første spring var i hus kl. ca 7.15, og omkring kl. 14.00 havde Thomas sprunget ca 50 spring, og fortsat fuld af energi. Det krævede dog en mindre "morfar" midt på eftermiddagen inden de sidste spring til de 100 kunne tages, og kl. ca 21, så var denne helt utrolige men "uofficielle rekord" på plads.
Men dette gøres naturligvis ikke uden en masse planlægning og en masse fantastiske hjælpere, som gjorde det muligt.

Rekorder med fleste antal spring på en dag er ikke noget, som registreres i DFU, men derfor er denne rekord stadig enormt imponerende, og man må i den grad tage hjelmen af for denne præstation. 

Dette rekordforsøg handlede absolut ikke kun om, at Thomas skulle have en masse spring i logbogejn - men dette var rent faktisk gjort i den gode sags tjeneste "Spring for livskraft". 
De 100 spring indbragte i omegnen af 100.000 kr., som sendes videre til foreningen "LIVSKRAFT" (som støtter børn og unge når de rammes af kræft eller støtte til familier til unge der rammes af kræft) 

Dog kunne man godt forestille sig, at det varer et par dage før Thomas igen skal springe faldskærm:-)

Et stort tillykke skal der lyde fra DFU