Større dansk deltagelse ved Mondial i Rusland

I denne uge rejser de første deltagere afsted til Kemerovo i Rusland, hvor de skal deltage i Mondial - som er et samlende VM for faldskærmssporten.

Samlet sender DFU 14 atleter afsted, og de første tager afsted i denne uge, hvilket er det danske landshold i Præcision, som består af Michael Burmester, Lars Bo Willumsen, John Mathiesen, Torben Glud og Rene Hansen og 3 deltagere i Canopy Piloting, som er Jonas L. Kristensen, Magnus Kaiser og Timmi Thomsen.

Dette store event er blevet rykket fra 2020 til 2021 grundet den globale pandemi, og den spiller desværre fortsat ind på afholdelsen af konkurrencerne, da Rusland igen er en "rød zone" i forhold til smittespredning. Dette har betydet at konkurrencerne er delt yderligere op, hvorfor Freefly/Freestyle (Emil L. Kristensen & Louise Kristensen) og Wingsuit (Dennis Ohlsen, Jonas Borum, Kristian Sommer og Ulf Munkedal) først må ankomme i slutningen af næste uge.
Pandemien har også haft en stor indflydelse på, at DFU's formationslandshold har valgt ikke at tage afsted til konkurrencen i Rusland.

Men vi ved, at de russiske værter har gjort sig yderst umage i forhold til at det bliver en fantastisk event, hvor der også er fokus på deltagernes sikkerhed i forhold til Covid-19.

Vi glæder os til, at følge de danske deltagere, og I kan læse meget mere via den officielle hjemmeside - http://tanaymondial2020.ru/